用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 觀塘區報喜區
樓主: Pigpigzhu
go

觀塘區報喜區 [複製鏈接]

醒目開學勳章

hagupit 發表於 16-7-7 13:16
Do you mean the data from khmama?  It was several years ago, some information may not be updated. An ...
其實hkpapa果個都冇聖傑靈資料喎
同埋請教一下

因為有d冇3322率, 係唔係最好睇"本地學士課程比例"比較好呢????

引用:Quote:hagupit+發表於+16-7-7+13:16+Do+you

原帖由 kk80400 於 16-07-07 發表
其實hkpapa果個都冇聖傑靈資料喎
同埋請教一下
冇st. cat資料係因為st. cat冇公佈過dse成績,大家唔知道佢考成點,但因為佢一直係band 1學校,所hkpapa852 仍當佢係band 1, 佢都有remark在個表內。 反而LT st. Paul 透明度高,每年都肯公佈DSE成績,而且也考得好,屬band 1a水平。

馬媽媽  St Pau (Lam Tin) also doesn't disclose U rate every year.  發表於 16-7-8 14:20

回覆:kk80400 的帖子

睇本地學士課程率實際好多,3322指標性低。

pakkit1995 發表於 16-7-7 14:17

我仔乙一填跨區得5個位的九龍塘何明華銀禧b1都入,朋友個仔跨區得3個位皇仁填乙二都入,看似少位但冇人夠胆 ...

收到PM有仔仔乙九入LS!我第一、二、三個反應係:點會有可能呀,自行入咋!
但再睇下校網,KL2。。。

不過我都好有興趣睇下個排位!乙一到乙八都入唔到,其實係好黑仔!

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手
‹ 上一主題|下一主題