用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 埋黎睇,埋黎報名,民生等信作戰區
樓主: 藤媽
go

埋黎睇,埋黎報名,民生等信作戰區 [複製鏈接]

原帖由 marie12345 於 2011-12-14 11:21 發表
希望未收到信的家長,今天都可收到offer。

多謝marie,希望承你貴言。
呢邊和諧d,唔好出去戰場啦~

謝謝你!我未有"喜信"

原帖由 marie12345 於 11-12-14 11:21 發表
希望未收到信的家長,今天都可收到offer。

未收到信既朋友,你地係幾多號 in ka?

原帖由 snow228 於 2011-12-14 11:53 發表

我最後一日 11/26!

回復 101# 藤媽 的帖子

呢邊好太平,好溫馨,個邊好驚呀。
真心希望大家都有心儀offer

原帖由 snow228 於 11-12-14 11:53 發表

我12/11 in的,好記得一交form就要準備in

我琴晚終於收到reject信..
真係估唔到連waiting的機會都無..
好唔開心..

而家已經係2 reject 1 waiting
2間未出result 1間未in

睇來要做好心理準備留守而家個間讀pm...

祝福未收到信的..早日收成正果..
而有龍校offer既..就請早日放棄其他學校offer..雖然我連waiting的機會都無..但都唔想咁多人同我一樣咁失落..

各位,我收到reject信了。得半張紙,冇得waiting.而家全部都係reject,唯有原校升k1 la!多謝呢個thread比我們互相打氣!一齊渡過呢個等等等既日子呀!

點解架,今日都仲係無信,即係唔收嗎?
有無人話我知呀?咁多日都無消息

oH! bad news....重有無未in 的K1呀?

我重未收信(郵差今日未派),個心一諗起準備要去check mailbox就不期然會跳快幾下....

每日收唔到信都會即刻上來看看有無人又係未收信,得到唔少安慰!謝謝大家的分享!Especially藤媽!

原帖由 shysunny 於 11-12-14 04:57 發表
各位,我收到reject信了。得半張紙,冇得waiting.而家全部都係reject,唯有原校升k1 la!多謝呢個thread比我們互相打氣!一齊渡過呢個等等等既日子呀!

我藤仔收左信啦,reject左。

不過我呢兩日都會keep住update下呢個post,直至17號註冊日為止,繼續幫未收到信既家長打打氣!

WAA~你做事有始有終,好有交帶!
我相信藤仔一定畀你湊得好好!MS損失了...

原帖由 藤媽 於 11-12-14 06:40 發表

不過我呢兩日都會keep住update下呢個post,直至17號註冊日為止,繼續幫未收到信既家長打打氣!

原帖由 藤媽 於 11-12-14 14:40 發表

你太好了,你和籐仔要加油呀!

0908 girl, got rejected letter yesterday.

原帖由 藤媽 於 11-12-14 14:40 發表

你實在太好啦!!!

回復 5# 藤媽 的帖子

0812 大女 - 星期一收到信 下午英普班 offer

回復 111# 藤媽 的帖子

你好好人呀,學校不收藤仔是學校的損失,藤仔還有其他offer嘛?
今天收到信的好像都是reject信呢。

今天終於收到信了上午班

原帖由 marie12345 於 2011-12-14 15:17 發表
你好好人呀,學校不收藤仔是學校的損失,藤仔還有其他offer嘛?
今天收到信的好像都是reject信呢。

舉手之勞姐,反正自己都想知唔爭在打多幾隻字姐 ^^

將心比己,換轉我係家長一直留意住呢個post 而自己又一直未收信,點知樓主收到信就bye bye,咁跟住落黎咪好孤獨囉 >"<

今日都見有offer,唔係淨係reject呢。

藤仔有一個offer架啦,"極具爭議"果間呢

我本身都好鐘意呢個offer 間學校架啦,不過民生係1st choice咪出力d囉~ 唔收都唔緊要啦,依家仲好waiting都冇,唔駛諗咁多!我可以專心安排下藤仔k1之前既新生歡迎會吖,YAMAHA音樂課程吖,英語Playgroup吖等等等等,同埋最重要係研究點樣對住trouble2terrible3黎拆招!
‹ 上一主題|下一主題