用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 瑪利曼小學 09-10 升P3既過來呢邊啦!!!
樓主: ckckcktina
go

09-10 升P3既過來呢邊啦!!! [複製鏈接]

原帖由 chingchingmama 於 09-8-14 09:52 發表
Cannot take leave, or I ask my maid to bring her to TST and can all of you bring her to go?

No problem, or you can join us after work!

bbqueen, chingma,

一於咁話啦, 不過仲欠twu_hk, 佢點呀? 來唔來到呀? 你地有無人call過佢呀?

原帖由 ckckcktina 於 09-8-14 12:13 發表
bbqueen, chingma,

一於咁話啦, 不過仲欠twu_hk, 佢點呀? 來唔來到呀? 你地有無人call過佢呀?

冇 wor!  唔知佢同囡囡得唔得呢?

sorry, 唔得呀, 游完水3點, 食完tea 跟住6點要到灣仔拉丁呀, 所以唔走來走去了, 你地玩得開心d.

twu_hk,

你咁full架. bbqueen同我傾過, 佢話提議下次去吊墨魚呀! 夜晚黑先去. 你有無興趣呀? 因為想約出來都係想阿女見多d 朋友仔之麻. 而且我地大人又可以吹兩嘴, e家chingma出唔到來, 你又出唔到, only得我同bbqueen, so我地都決定左取消今次既活動囉. 下次等齊人先一齊去玩過.

chingma,

提你記得下個week要返 eng 呀!

ckckcktina

remember next week, no worry!

原帖由 ckckcktina 於 09-8-17 10:29 發表
twu_hk,

你咁full架. bbqueen同我傾過, 佢話提議下次去吊墨魚呀! 夜晚黑先去. 你有無興趣呀? 因為想約出來都係想阿女見多d 朋友仔之麻. 而且我地大人又可以吹兩嘴, e家chingma出唔到來, 你又出唔到, only得我同bbq ...

阿女又

原帖由 ckckcktina 於 09-8-17 10:29 發表
twu_hk,

你咁full架. bbqueen同我傾過, 佢話提議下次去吊墨魚呀! 夜晚黑先去. 你有無興趣呀? 因為想約出來都係想阿女見多d 朋友仔之麻. 而且我地大人又可以吹兩嘴, e家chingma出唔到來, 你又出唔到, only得我同bbq ...

係我個女full, 但係佢呢個暑假終於都學識自由同蛙式, 所以一三五策略是對的.   

晚上一定得, 去邊冇所謂,

ckckcktina

My girl does not want to attend the English Camp next week, can we cancel it by now?

chingma,

應該無問題既, 我幫你同學校講聲啦. 你有野整咩? y唔返呀? 阿女係唔係驚會逼佢食d佢唔like既food呀?

twu_hk,

咁你after summer之後仲同唔同阿女報游水呀? 我女e家先學緊自由, 佢蛙式已經識架啦. 我同佢報左逢fri晚6-7游, 同阿妹一齊囉. 阿妹就岩岩先識成個頭沉落水咋.

ckckcktina

Tks a lot.  My girl said she is tired for attending different classes non-stop during summer and like to take a rest last week ah.

Chingma

你哋有冇興趣一齊去長隆玩 ar?

bbqueen

真啱, 昨日下午剛問過29号, 不過新長隆酒店剩番最貴的房, 而家諗要去澳門..?

ckckcktina
唔該哂, 我條电話綫又飛咗番公司, 下次打去我屋企!

bbqueen,

你諗住幾時去長隆呀? 我唔去囉. 我上年去過啦. 幾好玩. 今年無時間再去, 因為揀左去中山&海泉灣, so maybe出年啦. 我覺得值得去. 仲有德慶個盤龍峽我都想去架. 出年再約一齊去呀!

chingma,

我都無你家個phone no. 你pm俾我啦.

你安排咁多野俾阿女, 咁又應該俾佢抖下既. 我都唔係俾好多野阿女學, so 想佢快d pickup返d時間, then俾佢返埋最last個week囉. 要收下心返學. 唔好成日懶懶行.
佢都不知幾歎, 日日睇disneychanel 再加上網打機. 心都野晒.

chingma,

你幾時過澳門呀? 我成日都想去, 不過都係無同阿女去得成, 諗住this week end去. 唔知有無房添

提下你地星期四下午一點回校見老師.

原帖由 twu_hk 於 09-8-25 12:19 發表
提下你地星期四下午一點回校見老師.

1:15 or 1:00 pm?  亞囡今日有冇去 outing ar?

‹ 上一主題|下一主題