用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 東華三院王余家潔紀念小學 有無2007年9月入讀TKO東華三院王余家潔紀念小學ge家長入 ...
樓主: KakaWinnie
go

有無2007年9月入讀TKO東華三院王余家潔紀念小學ge家長入黎傾吓 [複製鏈接]

各位媽咪7 月13日 JJ 有個天才橫溢晚會呀!
仲有英文歌舞劇等等,你地幼稚園有冇派入場券呀!
我諗住去睇下,等小朋友知道原來學校咁多野玩都好呀!

原文章由 nora 於 07-7-7 23:54 發表

我地幼稚園都有派入場券

真係唔好意思自從轉了新板後,打完一按Ctrl+Enter 出來
  就會post左好多出來,唔知點解會咁呢?

原文章由 nora 於 07-7-8 01:08 發表
真係唔好意思自從轉了新板後,打完一按Ctrl+Enter 出來
  就會post左好多出來,唔知點解會咁呢?

係咪真係副校長升上去
我O地今日去了親子班,問了老師們,都話未公佈得果BOR,會等今年小六畢業禮果日先公佈甘話既,主任仲話我O地果間係東華三院既重點小學,所以新校長一定係會好好既,
不過甘,今日見過副校長,佢都幾有台型,仲幾靚女TIM 唔通傳聞中既好校長就係佢

其實初初知道要換校長都幾鬼擔心O架,但今日去完學校信心又番埋來了

原文章由 嵐嵐21 於 07-7-8 00:25 發表

我地幼稚園都有派入場券

可惜我去唔到,你O地去完記得番來報料我知呀

上完親子班你覺得教學輕鬆嗎?因為我出席唔到呀!
希望你地係到交流下:

Yes, it is a very good practics for the child. However, the Q&A part host not very smooth.

各位家長,

在上星期五校長閒談會中,校長曾提及過新任校長為一位男仕,及由一所大校(超過24班)轉過來的,有些家長還問點解不是由副校長升上,校長還攪笑地話,她問過副校長,但副校長話唔得,因她的丈夫會(休)了她,因為冇咁多時間在家.

除非這幾天有變,否則應該不是副校長升上, 及在今天的小六畢業禮中, 校長在匯報來年教職位改動中,並無提及由副校長做校長.

多謝你地係到交流呀!咁我都好放心:
係呢!我今日又見到個客,佢話真係副校長升上去做校長呀!
佢仲話呢個未來校長緊野快喎,因為係佢做副校長的時候,
家長投訴佢即刻跟進,轉個頭可以比個答覆你了

今日收到信16/7返普通話班吖......你哋呢:loveliness: :loveliness:

你們其實知唔知, 蘇碧婷校長於2007年9月新學年便離開王余家潔小學, 蘇校長會去屯門的順德聯誼總會何日東小學下午校工作. 今年順德聯誼總會何日東小學六年級畢業典禮刊物內已有報導, 此事是千真萬確. 唔信你可以打電話去問吓王余家潔小學或順德聯誼總會何日東小學.

順德聯誼總會何日東小學http://www.hytps.edu.hk/framesetContact.htm

我知......................

原文章由 kenfluteken 於 07-7-14 21:05 發表
你們其實知唔知, 蘇碧婷校長於2007年9月新學年便離開王余家潔小學, 蘇校長會去屯門的順德聯誼總會何日東小學下午校工作. 今年順德聯誼總會何日東小學六年級畢業典禮刊物內已有報導, 此事是千真萬確. 唔信你可以 ...

so校長走,我o地都知o架啦,我o地現在係想知邊個係新校長jar

原文章由 yy02 於 07-7-17 22:31 發表

so校長走,我o地都知o架啦,我o地現在係想知邊個係新校長jar

嘩!搵了好耐先搵到呀
各位快d番啦

原文章由 yy02 於 07-7-17 22:31 發表

知道邊個係新校長lu
新校長好似幾有料wor:loveliness:

馮校長的來頭都唔小wor
‹ 上一主題|下一主題