用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 您地收到信未呀!(民生幼稚園)
樓主: Nonna
go

您地收到信未呀!(民生幼稚園) [複製鏈接]

Re: 您地收到信未呀!(民生幼稚園)

我都係唔收啊!
冀望今天培正有好消息!
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/porkce9131/detail?.dir=cc28&.dnm=ece7.jpg&.src=ph[img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid203/p835cd1ecb0e0acc0dcec99c9ed06d6d4/ef9265e0.jpg[/img]

民生收佐我個仔啦, 最開心係讀下午班, 因可以同家姐一齊返學, 唔洗帶完呢個又帶 0個 個呀, 另外, 恭喜各位入到民生的媽咪, 歡迎你們多 d  到 [民生媽咪會]
內, 大家一齊傾下, 交流下心得, 或參加下我地的聚會呀, 入不到的媽咪, 亦希望你地唔好唔開心啦

YanYan
咁又唔係喎, 好似在 bk 民生媽咪會內, 都好多媽咪要返工的, 包括我在內呀

tungwai >>
恭喜你呀﹗

hope you have good news today

洋澄湖 寫道:
我都係唔收啊!
冀望今天培正有好消息!
[信念] 這東西是在您最脆弱的一刻能幫您堅持下去, 戰鬥到底.

tungwai,
恭喜你呀~~   
我的作品我的作品

gemini, Heidi媽 , So
多謝你地呀

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  

我仔仔都冇份,連waiting 都冇機會,今日嘅培正結果都唔抱太大期望。

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 我囝囝 Jasper 2002年5月出世,佢已經3歲5個月嘞! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 常聽說世界愛沒長久,哪裡會有愛無盡頭? 塵俗的愛只在乎曾擁有,一刻燦爛便要走! 而我卻確信愛是恆久,碰到了你已無別求, 無從解釋、不可說明的愛,千秋過後仍長存不朽! 誰人受痛苦被懸掛在木頭? 至高的愛盡見於刺穿的手, 看!血在流反映愛沒保留,持續不死的愛到萬世不休! 惟求奉上生命全歸主所有,要將一切盡獻於我主的手, 我已決定今生再沒所求,惟望得主稱讚已足夠!

民生收o左仔仔上午班,而禮賢就waiting list都無,依家等緊培正&宣道......唔知有無機會呢?????

祝大家心想事成!!!! :wink:

民生收左囡囡下午班.

搭吓傘起, 問各媽媽怎樣入民生資料, 是否好難exam呢. 請給的資料收集吓!  

我囡囡收左入下午班^^
:-P

tungwai :
恭喜你!兩姐弟可以一起返學.希望今年年尾到我個仔考時,有你個仔咁叻啦!!

ymama

ymama
多謝你呀, 祝你出年個仔都順利入到呀

bearbear 007,

He was born in January 2002.

我仔仔收

hi! 你最後撰邊間呀? 我個囡民生& St. Rose  都收我老公都係鍾意民生多d..我都唔知撰邊間好..
:-P
‹ 上一主題|下一主題