用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5

囡囡去年8月開始上學林數, 我話聲比各位收paper 的家長知, 我upload上網的paper, 只係佔約1/20咋.
其實係一家四口子

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! – Part 5

得意媽 寫道:
[quote]
朱MayMay 寫道:
近排好寂寞,我都想知有無人掛住我     

一家三口 > 你c 喇你, 周身債      [/quote]

死啦! 再加上下午出街.......我唔要債呀! 好驚呀!
其實係一家四口子
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

朱maymay : 未收到e-mail address.
其實係一家四口子

Dear AM class mami > 可否透露下今日小朋友響學校番來,有咩母親節禮物做左帶回家,等我今晚有D心理準備,5會好似舊年禁感動到想

lam's-mother > 後日會有啦!
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

醒目開學勳章

5會好似舊年禁感動到想===> 就係憑呢點5話過你知

Mrs.Yellow 寫道:
Dear AM class mami > 可否透露下今日小朋友響學校番來,有咩母親節禮物做左帶回家,等我今晚有D心理準備,5會好似舊年禁感動到想

阿女話整o左個旦糕喎!!!堅唔堅要今晚至豬.

今日d 通告, 學校網出埋啦....但乜我地學校有快樂小蜜蜂呀咩???
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

我要去睇醫生喇 ..... 請問有邊位家長介紹醫生 ..... 識醫心癢癢

今日d 通告, 學校網出埋啦....但乜我地學校有快樂小蜜蜂呀咩???

我女都話整o左個好大旦糕

518會去 818 :

我要去睇醫生喇 ..... 請問有邊位家長介紹醫生 ..... 識醫心癢癢

你個心理醫生咪little yellow law, 佢成日都咁攪野,攪到你心都甜埋
上年收咩我唔記得, 淨係知owen 成日攞d 一patpat 、散收收d 野回家, 得佢知果日做過d咩 (因佢太有創意 )

一家三口 寫道:
ConnieBaby219>>

個website 仲開唔開到呀? 我估妳可能妳要download
D software 才可以開到呀!

5緊要啦~有你本天書參考

一家三口 > 不好意思, 我太白癡了, 自己pm 比自己, 唔怪得你收唔到, sorry   依家再pm 了.  thanks.

得意媽 寫道: 頒咩獎呀

剛有短信,敬師運動頒獎

Jennie 寫道:

旦糕>>我收左...得啖笑 :  : 反而鍾意佢句"I Love You"

快樂小蜜蜂>>應該今年至有
波仔join出面小蜜蜂玩到7月完,佢話幾好玩

得意ma
快d訓個靚覺,睇下今晚碰唔碰到你   

Mrs.Yellow,
星期二呀仔已經送左束花比我啦     (畫班作品)

各位:
我收到我囡學校的通告:
荃灣區小一觀校日2007

有興趣荃灣區小學的請電 3698-4369(葉先生) or 91279541(陳小姐)
是荃灣區幼稚園學生家長教師會辦的, 有旅遊車接送,但要先報名

2/6/07 截止報名日 15/5 $20
參觀 :
荃灣潮洲公, 香港道教聯合會石圍角小學, 基慧小學

18/8/07 截止報名日 30/6 $20
參觀 :
柴灣角天主教上午校, 嗇色園可信小學, 寶血會伍季明紀小學下午校

25/8/07 截止報名日 30/6 $20
參觀 :
荃灣天主教, 石鐘山小學, 基慧小學(馬灣)

25/8/07 截止報名日 30/6 $35
參觀 :
梨木樹天主教, 浸信會聯會小學, 荃灣官立小學, 柴灣角天主教下午校, 寶血會伍季明紀小學上午校

塡妥報名表傳真 27109970, 大小同價, 額滿即止,有興趣荃灣區小學的請電 3698-4369(葉先生) or 91279541(陳小姐)
報名表我有一份, 如想要pm比我留個fax, 我fax比你地or打電話問 3698-4369(葉先生) or 91279541(陳小姐)

醒目開學勳章

Mrs Yellow > TKS!

Ball > 今日5zzz 得, 有野做.

一家三口 > 想知e+ k3 數學去到咩程度, 完左k3 又會學到咩程度

[quote]得意媽 寫道: 頒咩獎呀

剛有短信,敬師運動頒獎[/quote]

尋晚都有通告喎, 我地都有一個獎囉 不過羅完就閃 唔會聽個talk!

hello, silvia_ng, 得意媽 >>
我都會番..有機會相認吖!!
塊面好似pizza 咁大嗰個就係我嘞

請問各位
下星期五個talk, k2 去聼其實有冇幫助 ?

‹ 上一主題|下一主題