用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 有小朋友讀s位既家長,一齊傾下
樓主: 梓麒
go

有小朋友讀s位既家長,一齊傾下 [複製鏈接]

Re: 有小朋友讀s位既家長,一齊傾下

[quote]
Hei媽 寫道:
梓麒

難得遇到好老師,唔駛怕,快

[quote]
Hei媽 寫道:
梓麒

難得遇到好老師,唔駛怕,快

打左俾Miss Yeung 了,並send 左 ecard 添

梓麒

Well done!
我相信第日Miss Yeung再見到妳仔仔有進步時仲開心.
Hei媽

真係開心昨天MIss  打俾我話阿仔(終於肯開金口,學講單字,昨天講餅字,今天我叫佢講

梓麒,
congratulation! He will speak more and more for sure once he starts.
Mickeyma

梓麒,
I'm happy to hear that.
And hope u have a happy beginning, as for my son, when he start to speak a word, and then he talk too much and something express himself by words.    [quote]
梓麒 寫道:
真係開心昨天MIss  打俾我話阿仔(終於肯開金口,學講單字,昨天講餅字,今天我叫佢講

To all Mama
真係好開心認識你們,因本人朋友不多,可以在此處跟你們分享和發問、解答問題,還有你們的支持,很感謝 你們啊  

梓麒

真係飲得杯落

努力!

我也等緊呀仔開下個金口.
Hei媽

hello all
astha剛做完評估,一樣係入讀s位,心中有數,可能要排上一年至有位,不過希望有好消息啦

大家一起努力呀  

ME 2  :
Hei媽 寫道:
梓麒

真係飲得杯落

努力!

我也等緊呀仔開下個金口.

阿仔返學,又適應到搭校車,終於有d自由時間,可以搵份part-time or full-time  job 做下。

梓麒

遲d成日要開組 未必有時間架喎

44:
題外話: 你在"加入"裡邊張相"好正呀"

four44 寫道:
梓麒

我都有諗過,所以成日hold 住, in fact,我老公已走佬,我要搵生活費

多謝先,但、死勒,唔明,即係邊張呢?
12312 寫道:
44:
題外話: 你在"加入"裡邊張相"好正呀"

梓麒

政府幫到手冇?呢度大把人唔做野拎政府~~買貴玩具 去雙魚星~~人拎你都拎啦~~ 搵社工啦!
梓麒 寫道:
[quote]
four44 寫道:
梓麒

我都有諗過,所以成日hold 住, in fact,我老公已走佬,我要搵生活費 [/quote]

four44 寫道:
梓麒

政府幫到手冇?呢度大把人唔做野拎政府~~買貴玩具 去雙魚星~~人拎你都拎啦~~ 搵社工啦!
[quote]
梓麒 寫道:
[quote]
four44 寫道:
梓麒

我都有諗過,所以成日hold 住, in fact,我老公已走佬,我要搵生活費 [/quote][/quote]搵左,社工suggests 我去搵法緩搞離婚先。因我同父母住,申請唔到綜緩。唔想搞到老人家。

梓麒,

我也"鄧"你開心! 繼續努力,您付出的是不曾白費. 好佩服您一個人獨力承擔養育兒子.  努力! 加油!

祝各小朋友有進步
‹ 上一主題|下一主題