用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘啟思 vs York
樓主: impmx
go

九龍塘啟思 vs York [複製鏈接]

我都好想知, PM 埋我丫唔該.

之前我聽聞都好多問題, 但有OFFER 後, 同埋JOIN 過PLAYGROUP, 又去左WELCOME PARTY, 同埋家長會, 自己睇過好多真用家既SHARING (有圖有片), 真係開始對呢間學校改緊觀.  但依家又有新資訊, 都好想知係咩事. 請PM.

其實, 所有PN 都係收錢, 呢個幼兒園版內所有學校都算可以話係牟緊利, 邊一間做緊善事倒貼俾我小朋友讀架呢? 其實可以唔讀PN架WOR.

我唔係特別幫YORK .... 我都唔係用家, 我想知下咩事, 但我又忍唔住想講兩句.  

回覆:九龍塘啟思 vs York

Pm pls! Many thanks

引用:我有個老友係Yxxx做過文書,佢話Yxxx好商業

原帖由 Luluyen906 於 13-04-11 發表
我有個老友係Yxxx做過文書,佢話Yxxx好商業,乜都要收錢,另外仲有一樣就係。。。好離譜,你想知我可以pm你 ...
Please pm me , I got K1pm offer.thank you so much !

我都未收到 pm, 但我有兩個朋友是用家,佢話除了一人花草要比幾十蚊外,無其他野迫你去比錢喎!但有朋友在萊茵教就話教tennis 是假的,開放日要佢做戲比家長睇,但元朗校始終唔同九龍塘及個人認為只著重學術,運動可以由家長去教小朋友,還有用家朋友現在 k2 佢話仔取左球拍回家做動作又打得似模似樣喎,既然對學校有保留咪唔好揀囉,但對我是細 B家長而言是一個好選擇!我在萊茵教個朋友是 ABC,英國土生土長,你話英文叻唔叻丫,講完!

其實點解要PM咁麻煩呢? 如果係事實唔係老作不如一次過講晒出黎, 唔使下下PM黎PM去啦

cowcow826    發表於 13-4-20 12:51

Pls pm me i m also to know~~~ because i applied 13 to 14

就係囉!叫了PM又冇send,其實就算講出來都冇所謂,由大家自己去決定讀唔讀!好過現在估估下!

回覆:CARSON0809 的帖子

引用:我有個老友係Yxxx做過文書,佢話Yxxx好商業

原帖由 Luluyen906 於 13-04-11 發表
我有個老友係Yxxx做過文書,佢話Yxxx好商業,乜都要收錢,另外仲有一樣就係。。。好離譜,你想知我可以pm你 ...
I also want to know. Please pm me. Thx!

我有兩個親戚的小朋友在York,他們都非常滿意wor。 D收錢的課外活動又不是拿著槍要你參加。 。 。不想給錢,又想有活動,邊有呢支歌仔。 。 。If go for non-commercial, then apply for government organised schools. York is absolutely not your cup of tea.

回復 Luluyen906 的帖子

I want to know, please pm me
‹ 上一主題|下一主題