用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Art Palace兒童藝術工作坊
樓主: JoJoLui
go

Art Palace兒童藝術工作坊 [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: Art Palace兒童藝術工作坊

Y&T,
我個囡本來學星期六下午,己轉咗平日啦!你個仔女學成點呀?我個女放假都成日叫我帶佢去畫畫,因為佢好鍾意畫畫,佢係屋企冇嘢做就攞D顏色出嚟畫,真係比佢激死呀!

Y&T
你個仔仔同囡囡好Q呀,肥嘟嘟,佢讀緊幾年級呀?

你上星期六下午,細佬仔上星期六下午,或者我地會有機會碰面,等我留意吓兩個肥嘟嘟既小朋友先。   

Hi Y & T,

我個女琳琳剛剛0係前日報佐名上sat 11:00 am上課,我都見到你對仔女,好得意呀! 以後多多指教呀!

該用戶已被刪除

It is good.

我個囝囝在hunghom只係上咗幾堂, 巳經好鍾意返學, 仲話d老師好好人! 見佢學得咁開心, 真係覺得自己冇決定錯!  其實我都只係見D BK MAMI 在此報料, 先知道有間咁好的畫坊咋, 真係要多謝在此報料的MAMI呀!

真真真係好奇怪             

真真真係好奇怪          
我個仔都上過嗰間 Art Palace嘅堂啦,又真係冇你哋講到禁好呀?同埋,我聽d mami講佢哋好鐘意係唔同嘅親子網站用多個唔同的account自圓其說,大賣廣告引人哋去試堂,如果真係,就真係好恐佈呀!  
不如大家都留意吓有D人寫的嘢,真係有d古怪         
該用戶已被刪除

Hi Lam & Him M,

係呀! 你個女又係叫 lam lam? 上sat 9:00am 得我地兩個女上 trial lesson, 我有交到錢上sat 11:am, 你呢? 其實我吾知 art palace 教得算吾算好, 因為我個大仔吾鐘意畫畫, 所以冇上過畫班, 而我個女又勁鍾意,所以比佢試下law! 但我覺得D Miss 几 nice, 我亦向佢地反映過我個女鍾意畫畫多過做手工,希望佢地可以安排到 la!
該用戶已被刪除

chungling 寫道:
真真真係好奇怪          
我個仔都上過嗰間 Art Palace嘅堂啦,又真係冇你哋講到禁好呀?同埋,我聽d mami講佢哋好鐘意係唔同嘅親子網站用多個唔同的account自圓其說,大賣廣告引人哋去試堂,如果真係,就真係好恐佈呀!  
不如大家都留意吓有D人寫的嘢,真係有d古怪         

我都試過,ok幾好喎!!

我都同意你講呀!   
Lam&HimM 寫道:
講真!係咪有人自己hardsell 自己無人知, 相信各位mami 會自己judge. 如果真係唔好, 無得lie, 你上 一.二堂都知啦

art palace係新開無耐, 我個囡o係總店馬鞍山間art smarts上開堂, 我覺得佢地d miss好有愛心wor, 總好有創意tim, 總之小朋友玩得開心就得啦

我同意Lam&HimM既講法,其實又有得試堂,你地試吓上堂就知(都係果句,又唔洗$)。     

我個仔上得真係好開心喎,有時接佢放學,佢條圍裙攪到污JO辣TAT ,不過佢話好好玩喎。最緊要佢玩得開心,咁就OK啦。

Agree with Lam &HimM

我冇入呢個topic大約一星期啫, 估唔到留言後會俾人咁講......
Lam&HimM, 你講的說話好公道, 而且好唔好係好主觀的!
其實我都帶過囝囝去過其他畫坊睇過及試堂, 好似在第二個topic 有 bk mami 提過的藝窩, 其實都唔錯架, 不過試埋Art Palace 後, 就覺得佢哋教嘢多元化d, location 就腳 d 啫! :wink:
講真!係咪有人自己hardsell 自己無人知, 相信各位mami 會自己judge. 如果真係唔好, 無得lie, 你上 一.二堂都知啦

Rabbitlolo

我都同意Lam&HimM既講法,其實依d真係好主觀,你唔須要理會其他人。試堂後,我都覺得依間Art Palxxx唔錯,所以報咗名。

Rabbitlolo 寫道:
我冇入呢個topic大約一星期啫, 估唔到留言後會俾人咁講......
Lam&HimM, 你講的說話好公道, 而且好唔好係好主觀的!
其實我都帶過囝囝去過其他畫坊睇過及試堂, 好似在第二個topic 有 bk mami 提過的藝窩, 其實都唔錯架, 不過試埋Art Palace 後, 就覺得佢哋教嘢多元化d, location 就腳 d 啫! :wink: [quote]
[/quote]
‹ 上一主題|下一主題