用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人今日in MOS Greenfield
樓主: laijody
go

有冇人今日in MOS Greenfield [複製鏈接]

你地講到間學校咁差,點解又要去in呢?

回覆:suslau2004 的帖子

English

回覆:有冇人今日in MOS Greenfield

收到k1pm offer

引用:If+you+have+GF+offer,+will+you+still+go+

原帖由 Raccch 於 14-10-31 發表
If you have GF offer, will you still go to interview of 沙田聖心?We reside in MOS
2間完全唔同,一間私幼,語文強尤其英普,一間學卷學校中文強,比較傳統。知自己想要乜就知去唔去聖心interview 。

引用:same+here!+12月尾龍女,今日都收到k1+pm+o

原帖由 ckultraman 於 14-10-31 發表
same here! 12月尾龍女,今日都收到k1 pm offer,知道收果下都真係打咗個突~
我囡又是12月龍b, 反而in N班表現ok, 但只是waiting list,真不明白

引用:Quote:原帖由+kittybear05+於+14-10-31+發

原帖由 chuchu789 於 14-10-31 發表
得pm offer , 我想要am , 都5知留5留好,又要比$970 , 佢咁早出offer ,都係想收多d留位費之麻

...
咁你康傑比咗未吖?970喎

回覆:Aphrodite 的帖子

我會比留位費先,但確實感覺啲老師冇咁好,反之Wellborn老師熱情有愛心

同樣煩惱!$970唔細數目!GF我自己當試點,咁快通知收,應該想cap多d留位費,其他學校未有咁早通知!

引用:Quote:原帖由+kittybear05+於+14-10-31+發

原帖由 chuchu789 於 14-10-31 發表
以我所見康傑d老師有愛心d
有同感

點解咁早知有offer ?吾駛等?

咁邊間好?同埋大家識唔識愉翠苑合一堂?

回覆 gigilau85 的帖子

有15年k1 offer的媽媽,你們決定讓子女讀綠茵嗎

引用:我感覺佢自己定位很有質素,但職員老師態度

原帖由 秋啪頭 於 14-10-25 發表
我感覺佢自己定位很有質素,但職員老師態度禮貌態度很不好。
Absolutely agree!

‹ 上一主題|下一主題