用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 (敏感topic)真需要送禮給幼園老師嗎?請分享大家的經驗 ...
樓主: tuenmun2012
go

(敏感topic)真需要送禮給幼園老師嗎?請分享大家的經驗〜 [複製鏈接]

引用:Quote:sugarnana+發表於+13-3-25+02:26+為

原帖由 himmamme 於 13-03-26 發表
說得真好對呀!畢業時冇利益衝突. 請問你小朋友畢業時你送什麼給老師?
...
查實還未畢業,就快喇,要諗定禮物,應會同全班同學仔夾一夾商商量。

SC           

引用:SC+++++++++++

原帖由 rainbowcov 於 13-03-26 發表
SC

Really?

rainbowcov 發表於 13-3-26 14:50
SC

100% 港女.哎! SC

回覆:rainbowcov 的帖子

請問你開了SC名,個case係指家長一箱情願追住老師嬸嬸想輸送利益,而老師佢地唔想接受,定係老師都好受? 這點好重要!

無送過,剛剛過年因為自己整左robert go就拎左一盒煎好左o既返去,老師小朋友一齊share 食only。

醒目開學勳章 王國長老

版主在此作出提醒. 會員如在文章中發表任何言論而被告誹謗,一切後果教育王國恕不負責,並保留刪除有關文章之權利,如教育王國因會員言論而需負上民事責任,將保留向會員作出追究之權利。

請會員留意, 文責自負,所有留言,不代表教育王國立場。

主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題