用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思幼稚園(九龍塘正校律倫街) 2012-2013 K1 ...
樓主: shirleylee_0514
go

啟思幼稚園(九龍塘正校律倫街) 2012-2013 K1 [複製鏈接]

回覆 21# eemay 的文章

好心急呀........幾時有消息呀

原帖由 giantkid 於 11-9-30 16:09 發表
今日剛收到信,係10月15日下午IN,不過好似呢度無人同我同一日,反而去幼兒園個邊,個個IN PN 都係呢日下午。咁係咪即係佢唔收我個仔讀K1要佢讀PN﹖我仔仔係11月細仔。如果係咁,就當賽前熱身萛了,因為不打萛做超大B。 ...

我地都係10月15日下午IN, 我地都係細仔12月。老師直頭問我老公會唔會考慮俾佢讀幼兒園。我地話唔考慮。

唔知係咪真係要等到7號先有e-mail~~

7號前會有EMAIL通知...但岩岩出左通知無學學....HK$3,800/十個月....收左你地仲讀唔讀?

我收到email, 收左仔仔讀下午班. 無左學卷我都考慮緊讀唔讀好.

係咪即係$380個月 OR $3800個月

原帖由 shirleylee_0514 於 11-11-2 14:08 發表
7號前會有EMAIL通知...但岩岩出左通知無學學....HK$3,800/十個月....收左你地仲讀唔讀?

回復 1# ksorange 的帖子

HK$3800 / 月, 一年要比十期 !
岩岩收到EMAIL....唔收我囡了~~ 不過都預左....問我囡D問題完全係好深...都預左了~

回覆 45# littlecook 的文章

回復 3# ksorange 的帖子

係3800一個月,一年38000呀

請問我收到email咁寫,係咪即係waiting list 呀?

本園2012-2013年度新生入學會見經已評定完竣。因學位所限,未能取錄為幼兒班正取生。
倘有學位空缺時,本園將另函通知辦理註冊事宜,敬請查照是荷。

i got the same wordings as above, waiting list or "certified"?

my gal is 27 Dec 09, close to the smallest b?

原帖由 小天使kiki 於 11-11-2 19:25 發表
請問我收到email咁寫,係咪即係waiting list 呀?

本園2012-2013年度新生入學會見經已評定完竣。因學位所限,未能取錄為幼兒班正取生。
倘有學位空缺時,本園將另函通知辦理註冊事宜,敬請查照是荷。 ...

我都係收呢句,應該係waiting list!

回復 1# MiniCooperS 的帖子

我都係呢句,,,我覺得係唔收..

朋友讀緊N, 都係昨日收call先知下年無學卷...失哂"如"算

讀緊n k1都要收學費?

原帖由 麥兜MaMa 於 11-11-3 10:32 發表
朋友讀緊N, 都係昨日收call先知下年無學卷...失哂"如"算

咁又真係離譜D噃, 仲要係等人地大部份名幼稚園過哂報名時間先公佈,  叫讀緊果D真係失哂預算.

原帖由 小天使kiki 於 11-11-2 19:25 發表

倘有學位空缺時,本園將另函通知辦理註冊事宜,敬請查照是荷。 ...

你應該係waiting list了。因為我收果個係咁架 = rejected
感謝您對啟思幼稚園幼兒園的信賴,攜同
貴子弟到本園會見。您的支持,就是我們辦好啟思幼稚園幼兒園的動力。

如有任何查詢,歡迎致電本園2336 1139與校務處職員聯絡。
‹ 上一主題|下一主題