用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 倒數1 天,自行分配學位
樓主: TINBA
go

倒數1 天,自行分配學位 [複製鏈接]

Re: 倒數 13 天,自行分配學位

唉..得個15分,都冇咩期待啦.. :cry:

都唔係架, 有d學校15分都有機會抽籤. 樂觀d啦~~~~

希望大家係當日都收到好消息啦!!  

緊張到.....

heiheima咪,
你最好打定電話問吓你所報嗰間學校, 因為未必間間都可以上網睇, 有d仲話會寄信比家長. 所以間間唔同. 不過親自去就係最直接的方法啦. 我諗我會一早係門口等佢開門呀.

I'm also one of the members but don't be nervous.  It's only one small step of a life.

ChunHim 寫道:
I'm nervous too!

請問有冇人知'沙呂小'有冇得上網睇Result?
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p0b7e1bd93a444e61d3fd5b3fc63c4bc7/f7adb1c9.jpg[/img]

Re: 倒數 12 天,自行分配學位

舊年我好緊張,這年到我個女沒有啦!因為只得 15分,跟本沒有機會!需要等第二round.
:-D

TINBA, 你好正 - 入黎改番 TOPIC 個日數,同我地倒數,。。。我覺得好有 New year's eve party feel..., you're good!

我9月選校時好緊張, 晚晚都訓得唔好......

選定後反而放鬆d, 因為要做 or 可以做既已經做曬, 結果係點無人知亦都控制唔到, 所以而家relax d定結果.    

Hi

今朝打比學校, 個result only 係學校睇到,  冇得上網睇, 想問多D, 都係話唔清楚 :-|

點解有D 學校可以講咁多 info ge?

舊年有個THREAD 都系甘,我學野咋!

重想加個倒數器.....

morris_mama 寫道:
TINBA, 你好正 - 入黎改番 TOPIC 個日數,同我地倒數,。。。我覺得好有 New year's eve party feel..., you're good!

bjjm,
我都係報咗沙呂小呀, 你有幾多分呀?
交表時個職員話可以上網睇, 仲有佢話無論取錄與否, 都會收到信通知(交表時我地咪比咗個回郵信封嘅). 不過我諗我都會一早去學校睇吓.

htcmama 寫道:
真係越來越緊張呀, 我會去學校睇咗result先返工.

me too

唉.......總之就等到我訓唔安 坐唔樂

I want to take a day-off on 20/11 anyway.

15分報愛蝶灣基灣小學.
同老師在門口傾, 她說機會好低....

SPCC 都是 十一月二十日放榜!

是否只可以親身去學校看結果?那天是校際朗誦節,要陪個仔去比賽!

Rham

學校老師話通常之前個日都會收到信架喎, 如果收左信入左咪唔駛再去囉

虫虫主人

TINBA,
咁你同女女報左邊間呀

bbqueen,
你報marymount,right?Yes, marymount個result 係學校睇到. I went there with my friend last year too. What you want to know more about? Let's see if I can help.

[size=medium]GOOD LUCK TO ALL PARENTS AND  CHILDREN HERE!
Hope to hear good results here!
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!
‹ 上一主題|下一主題