用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 選擇34校網 or 46校網好呢??? 請俾D comment
樓主: loklok0104
go

選擇34校網 or 46校網好呢??? 請俾D comment [複製鏈接]

Re: 選擇34校網 or 46校網好呢??? 請俾D comment

loklok0104,

去年我都選34網捨46網,你官塘區 唔係48校網嗎?

點計34的中學網好好多,中學網係睇大區,即是九龍塘加九龍城.英中多.

其實津貼小學之間相差不是太遠,只是自中學網而已.

只要你數一數兩網心中喜歡的中學,便找到答案了.

Re: 選擇34校網 or 46校網好呢??? 請俾D comment

請問係 34 讀緊邊間呢 ?
Super_nanny 寫道:
loklok0104,

去年我都選34網捨46網,你官塘區 唔係48校網嗎?

點計34的中學網好好多,中學網係睇大區,即是九龍塘加九龍城.英中多.

其實津貼小學之間相差不是太遠,只是自中學網而已.

只要你數一數兩網心中喜歡的中學,便找到答案了.

sorry! 應該講清楚d係聖公會小學監理委員會的小學無論基督教或天主教任何教會都接受宗教分, 唔係聖公會小學監理委員會的小學就不受限制e.g.協恩, 牧愛....
wensi 寫道:
龍馬媽媽
聖公會今年改制, 無論基督教或天主教任何教會都接受宗教分....................錯!只係個別學校唔係間間都接受,如拹恩是聖公會就只接受是聖公會,我有實地去睇佢地張通告。最好查清楚不要估估下   
‹ 上一主題|下一主題