用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 深水埗B1A男生,自行_跨區去九龍城 (銀禧, 咖密, 黃笏南 ...
樓主: bo123
go

深水埗B1A男生,自行_跨區去九龍城 (銀禧, 咖密, 黃笏南) [複製鏈接]

bo123 發表於 17-1-11 12:57
另各位知唔知咖密自行interview會考乜?
bo123  Little yolky,  請問你或你小朋友啲家長有冇去到info. day,  因我冇去到,想睇下有冇多啲資料   [color=rgb(153, 153, 153) !important]發表於 半小時前[color=rgb(153, 153, 153) !important]

[color=rgb(153, 153, 153) !important]

我無去黃笏南, 因為阿女病咗。

迦密自行要帶作文去。不過, 資料好似網上有寫。銀禧無講啲乜特別資料, 不過兩間學校都好吸引, 係迦密啲學生(當日出現既)係好smart, 銀禧既好nice。我鐘意銀禧多D, 阿女鐘意迦密多D。參觀迦密既小學生真係人頭湧湧, 銀禧話如果合乎條件, 係會全in。

bo123  Thank very much!  發表於 17-1-12 13:20

bo123 發表於 17-1-10 15:44
如題, 深水埗B1A男生, 呈1 同呈2 都係考頭3名, 報以三間機會大嗎?
原來啟基是屬於深水埗網?咁一向的派位如何?好似唔多覺學校有公佈,比較神秘

hkpapa852  只有學校名單, 沒有人數  發表於 17-2-17 10:20

我覺得咖密應好大CHANCE,, 至緊要INTERVIEW
‹ 上一主題|下一主題