用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有冇人收到德寶通知信呀?
樓主: Frankiekoo
go

請問有冇人收到德寶通知信呀? [複製鏈接]

回覆:請問有冇人收到德寶通知信呀?

Got the offer letter today. No phone call in advance

Anyone will take the offer? I'm struggling..

收到寶盈國際班pm.....
知唔知半日幾錢?國際班有無普通話架?

今日收到信,寶盈主流班pm offer。
知唔知幾錢學費?有冇得直升K1?

引用:今日收到信,寶盈主流班pm+offer。知唔知幾

原帖由 irenetfk 於 14-03-24 發表
今日收到信,寶盈主流班pm offer。
知唔知幾錢學費?有冇得直升K1?
無直升! 每年$37xxx

引用:Quote:原帖由+gplove+於+14-03-22+發表我幾

原帖由 ruby_leung 於 14-03-24 發表
吓~吾係逐個打電話通知吓話……
我我囡係9月b,所以佢問我想邊個月開學。。。

引用:收到寶盈國際班pm..... 知唔知半日幾錢?國

原帖由 josie.leung 於 14-03-24 發表
收到寶盈國際班pm.....
知唔知半日幾錢?國際班有無普通話架?
我都想知幾個班主任,有無net教?

回覆:josie.leung 的帖子

我仔仔都有國際班Pm offer,今日打過電話去問,職員答每星期有二至三日有國語學,每天大概20分鐘。國際班嘅班主任係net 喎!我仲15/16考慮緊交吾交留位費,因為已有金巴倫道迦南am offer。大家有乜意見呢?

我有常寧綠茵 am 同德寶主流班pm, 但德寶英文及普通話時間很少!

我都有常寧路GF AM 同德寳主流PM...另外有啟思PM..仲係心大心細緊。我打過去德寳問..主流班係唔會教普通話既..要k1先有..每日有20分鐘英文時間..主要係唱遊型式。每組最多14個小朋友..每組一個本地老師..每班最多2組人

引用:我都有常寧路GF+AM+同德寳主流PM...另外有

原帖由 Fatcher 於 14-03-27 發表
我都有常寧路GF AM 同德寳主流PM...另外有啟思PM..仲係心大心細緊。我打過去德寳問..主流班係唔會教普通話 ...
我有德宝主流pm 及北角民生pm(兩文三語,一個net,一個中文老師及一個普通話老師,共三個老師一起三小時)....

語境及師資民生優勝~~

地點德宝優勝……

决擇中………………

8月b,有寶盈主流pm offer, 如無意外會讀. 學費3千頭?

引用:我仔仔都有國際班Pm+offer,今日打過電話去

原帖由 Beautykee 於 14-03-25 發表
我仔仔都有國際班Pm offer,今日打過電話去問,職員答每星期有二至三日有國語學,每天大概20分鐘。國際班嘅 ...
下。。。。我打過去德寶,佢同我講国際班係全英,我普喎。。。。

引用:Quote:原帖由+Beautykee+於+14-03-25+發表

原帖由 josie.leung 於 14-03-28 發表
下。。。。我打過去德寶,佢同我講国際班係全英,我普喎。。。。
今日我問過学校,pn国際班只有英文,冇普通話及中文課程

有冇confirm 讀下午主流pn 的小朋友??

我將會讀國際班 pm, 有媽媽可以分享下嗎?

請指教, 如果常寧綠茵國際am, 和德寶國際pm, 會prefer邊間?
好難簡…

引用:請指教,+如果常寧綠茵國際am,+和德寶國際pm

原帖由 lanlanmrsching 於 14-04-09 發表
請指教, 如果常寧綠茵國際am, 和德寶國際pm, 會prefer邊間?
好難簡…
揀近屋企嗰間,吾駛舟車勞頓

‹ 上一主題|下一主題