用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 各位好心人,如真的不要某些學位,請早些告之學校!! ...
樓主: YY233
go

各位好心人,如真的不要某些學位,請早些告之學校!! [複製鏈接]

原帖由 YY233 於 10-12-6 21:26 發表
許多學校說要等人通知才會確實放棄學位及早些通知waiting的家長,如大家揀定了,可否寫信通知學校"放棄學額"呀!!謝謝各位好心人!!

支持!我舊年都有這樣傍惶過,我好明白你們宜家的心情,大家都為人父母,都想下一代好,有書讀,好心有好報,有幾間Offer係手的,就幫下D有需要的小朋友,你們又可以慳返D留位費!

醒目開學勳章

原帖由 YY233 於 10-12-6 21:26 發表
許多學校說要等人通知才會確實放棄學位及早些通知waiting的家長,如大家揀定了,可否寫信通知學校"放棄學額"呀!!謝謝各位好心人!!

1000000....... x support
我個仔係5月仔黎架, in咗9間, 2間waiting, 其餘未有消息, 但知道有d人己經收到offer, 係我仲未有, 所以都係涷過水, 但自問亞仔要答嘅答晒, 要做嘅做晒, 都係無offer.....唉....只怨我哋做父母嘅background唔靚囉

Support!!!  I already turned down the offer which my son is studying (PN).
‹ 上一主題|下一主題