用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無bb讀緊比華利N1 (TKO)
樓主: smallbaby
go

有無bb讀緊比華利N1 (TKO) [複製鏈接]

Re: 有無bb讀緊比華利N1 (TKO)

各位你好,
我個仔係Beverly的PGA就讀全日,我都覺得lee間幼稚園幾好,如果有咩特別問題(好或壞)關於我仔仔的,都會主動關絡我。我仔仔連學去小便都係Beverly學識的,當日我的仔仔肯第一次係potty小便,Beverly 的何主任即至電比我,佢想我都係屋企幫仔仔試

saihobb, dorame, smallbaby,

原來我地都有唔少 PGA 家長o向度, 你地贊成開個比華利 PGA chatroom 嗎? 等大家可以交流下小朋友o向學校既情況好嗎??

Hi Ruby,

我贊成開個比華利 PGA chatroom

我仔仔平時是婆婆管接送返學的,每天放學,婆婆都會問他在校裏做了些甚麼。

但是他昨天心情不是太好,我個仔告訴我們他在學校裏推小朋友, 我問他為甚麼這樣做,他沒有回答,然後他說小朋友告訴老師投訴他,他好不高興呢:cry: 。其實,我都好擔心他跟其他小朋友相處不來,怕他欺負別人,因為有時他都几惡死嫁

我為有安慰自己,他可能還未適應返學的生活啦

係呢,你們是否剛剛都見完定長,老師對你的小朋友有甚麼Comment呢?請分享一下

ruby 寫道:
saihobb, dorame, smallboy,

原來我地都有唔少 PGA 家長o向度, 你地贊成開個比華利 PGA chatroom 嗎? 等大家可以交流下小朋友o向學校既情況好嗎??

saihobb,

唔好咁擔心啦! 小朋友o向學校爭o下玩具, 打o下, 咬o下... 一定有架喇!  我個仔o向屋企都好惡架, 樣樣都要遷就佢, 我諗o向學校都唔會差得遠, 不過自己唔可以親眼見到佢上課, 真正情況係點, 真係唔知呀!    唯有全心交晒俾老師去處理啦, 老師一定有佢地既方法既....

小朋友好快唔記得d 唔開心野, 放2 日假, 咩都唔記得啦....

dear all pga 家長,

我開o左個  chatroom 喇! 你地去留言啦!

比華利 PGA Chatroom
‹ 上一主題|下一主題