用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: bjw
go

09-10 K2N [複製鏈接]

hi,

bjw,
我已搬左,現在暫時住紅磡.不過我遲些搬去首都.

ALL,
好開心.終於有些女仔在這裡交談,CHING以前K1D都是很少女仔.

8/27 4:00PM到時見.

++mami,

我當然記得啦, 你依然仲响我msn list度的..估唔到咁有緣, 芷晴可以同++一班, 以後多多指教. 搬去九龍城可以慳返個校車錢(hehe). 你講得無錯呀, 芷晴佢唔止個樣成熟呀, 佢連思想同埋講嘢都好成熟, 完全俾唔到我要的童真呀~第日我哋可以多啲聯絡了..(開心)

原帖由 jumbo_mandy 於 09-8-18 19:56 發表
芷晴mami,

妳記得我嗎? 之前同妳都有msn過架, 妳遲d搬去九龍城, 返學真係可以輕鬆好多, 唔駛用太多時間

話時話, 睇相阿靚女芷晴個樣都幾成熟下喎, 佢真人係咪都好高大架? ...

原帖由 pollymak 於 09-8-19 08:23 發表
++mami,

我當然記得啦, 你依然仲响我msn list度的..估唔到咁有緣, 芷晴可以同++一班, 以後多多指教. 搬去九龍城可以慳返個校車錢(hehe). 你講得無錯呀, 芷晴佢唔止個樣成熟呀, 佢連思想同埋講嘢都好成熟, 完全俾唔 ...

pollymak,

係啦, 真係有緣, 我仲記得當初我話係bk揾我, 仲易過係msn揾到我呢句添。 以前++係K1B係最高大嘅女仔, 睇黎佢係K2N要退位lu...

++mami,

你真係好記性..咁都記得, 但話時話, 你真係好少响MSN度出現. 你囡囡好靚女, 瓜子臉型, 好想見吓佢呀.~

原帖由 jumbo_mandy 於 09-8-19 09:54 發表

pollymak,

係啦, 真係有緣, 我仲記得當初我話係bk揾我, 仲易過係msn揾到我呢句添。 以前++係K1B係最高大嘅女仔, 睇黎佢係K2N要退位lu...

Hi,

Tristan is from K1D.  Nice to meet you all.

eybaby

回覆 6# jumbo_mandy 的文章

各位k2n 家長...summarise 吓人數先...如有遺留...請補充..TKS

男仔:
學禮 from K1C
永永 from K1G
ching fm k1D
Preston K1A
Tristan is from K1D
女仔:
嘉嘉(++) from K1B
黎芷晴 fm k1F
Si Ching fmK1A

hi all:

男仔:
學禮 from K1C
永永 from K1G
Preston K1A

女仔:
黎芷晴 fm k1F

睇黎呢班男仔女仔數量好平均喎
Si Ching, ++知道妳都係呢班, 好happy呀!

男仔:
學禮 from K1C
永永 from K1G
Preston K1A
鄭浩恩 from K1B

女仔:
黎芷晴 fm k1F
李洛睛 from K1B

HM3898,

妳搬去首都,咁坐咩車返學.

原帖由 HM3898 於 09-8-19 00:23 發表
hi,

bjw,
我已搬左,現在暫時住紅磡.不過我遲些搬去首都.

ALL,
好開心.終於有些女仔在這裡交談,CHING以前K1D都是很少女仔.

8/27 4:00PM到時見.

bjw,
可能會在君傲灣上車,但仲未確定.因為要到12月才搬.

原帖由 PRESTONMOM 於 09-8-19 16:10 發表
各位k2n 家長...summarise 吓人數先...如有遺留...請補充..TKS

男仔:
學禮 from K1C
永永 from K1G
Preston K1A
女仔:
黎芷晴 fm k1F
Si Ching fmK1A ...

Preston 媽,

妳知嗎, 咁"橋"K1A之中, 我淨係識妳同Si Ching 媽兩個咋, 妳話係咪好有緣份?

All,
睇左個list, 睇黎K2N都幾旺個"Ching"字喎。

哈哈...Daddy 知道Preston同++ & Si Ching一班后..話亞仔同靚女特別有緣.. ..怕亞仔唔專心上堂...被佢激C !

原帖由 jumbo_mandy 於 20-8-2009 12:02 AM 發表

Preston 媽,

妳知嗎, 咁"橋"K1A之中, 我淨係識妳同Si Ching 媽兩個咋, 妳話係咪好有緣份?

All,
睇左個list, 睇黎K2N都幾旺個"Ching"字喎。

原帖由 PRESTONMOM 於 09-8-20 16:44 發表
哈哈...Daddy 知道Preston同++ & Si Ching一班后..話亞仔同靚女特別有緣.. ..怕亞仔唔專心上堂...被佢激C !

Preston 媽,
吓! Si Ching靚女我就知, ++個樣似足佢老豆 , 影響唔到Preston 嘅, Preston Daddy唔駛擔心喎。

++個樣好得意,好靚女.

芷晴個樣都好靚,好老積,好似好大個咁.

原帖由 jumbo_mandy 於 09-8-20 21:11 發表

Preston 媽,
吓! Si Ching靚女我就知, ++個樣似足佢老豆 , 影響唔到Preston 嘅, Preston Daddy唔駛擔心喎。

hi all :

我嚟報名,睇嚟好似女仔多D喎!唔知佢哋會唔會成日港
扮靚D嘢呢?

男仔:
學禮 from K1C
永永 from K1G
Preston K1A

女仔:
黎芷晴 fm k1F
李洛睛 from K1
amy fm K1G

原帖由 jumbo_mandy 於 09-8-19 18:14 發表
睇黎呢班男仔女仔數量好平均喎
Si Ching, ++知道妳都係呢班, 好happy呀!

男仔:
學禮 from K1C
永永 from K1G
Preston K1A

女仔:
黎 ...

原帖由 bjw 於 09-8-20 21:51 發表
++個樣好得意,好靚女.

芷晴個樣都好靚,好老積,好似好大個咁.

bjw,
哈哈! 希望妳見過++真人之後, 唔好失望啦。

原帖由 tommysimmy 於 09-8-20 23:30 發表
hi all :

我嚟報名,睇嚟好似女仔多D喎!唔知佢哋會唔會成日港
扮靚D嘢呢?

男仔:
學禮 from K1C
永永 from K1G
Preston K1A

女仔:
黎芷晴 fm k1F
...

Hi tommysimmy,

kv傳統, 我諗好難女仔多個男仔喇。++入左kv後, 性格都變得冇咁女仔, 講扮靚佢應該唔在行lu..
Amy鍾唔鍾意扮靚架?

見有兩位媽咪都話芷晴個樣好大個, 而家試吓同佢換另一張相, 大家睇落會唔會舒服啲呢~~因為芷晴其實個樣真係好無童真, 太成熟了. 有好多人問我佢係咪讀緊小學tim..激c

原帖由 pollymak 於 09-8-21 09:14 發表
見有兩位媽咪都話芷晴個樣好大個, 而家試吓同佢換另一張相, 大家睇落會唔會舒服啲呢~~因為芷晴其實個樣真係好無童真, 太成熟了. 有好多人問我佢係咪讀緊小學tim..激c ...

pollymak,

唔好誤會呀, 芷晴個樣好靚好順眼添, 點會唔舒服呀? 可能佢生得高大就真, 妳話係咪? 講成熟, ++都試過2次比人問, 係咪放完暑假就返小學, 佢都係咁上下。

++MAMI,

而家啲小朋友唔知係咪太好營養, 同我哋嗰代好唔同, 啲人仔而家講嘢呀, 行為呀一啲都唔似佢哋個年齡.
好想佢哋快啲返學, 大家見吓面, 認識一吓. (好好笑呀, 好似啲媽咪仲緊張過啲小朋友)

原帖由 jumbo_mandy 於 09-8-21 10:32 發表

pollymak,

唔好誤會呀, 芷晴個樣好靚好順眼添, 點會唔舒服呀? 可能佢生得高大就真, 妳話係咪? 講成熟, ++都試過2次比人問, 係咪放完暑假就返小學, 佢都係咁上下。 ...
‹ 上一主題|下一主題