用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園打電話俾我....
樓主: winsonma
go

根德園打電話俾我.... [複製鏈接]

我朋友1st round登記果日話場面好冷清! 應該有好多位放出嚟.

原帖由 hkqmark 於 08-12-19 10:43 發表
我朋友1st round登記果日話場面好冷清! 應該有好多位放出嚟.

當日﹐我親自去登記﹐很多人﹐場面絕不冷清。

同埋KV 可以郵寄去登記﹐ 所以有些人會用郵寄方法登記。

另外﹐ KV 將登記的時間分開﹐避免太多人一齊登記。

一些為各家長設想的方法﹐竟被人寫成“場面好冷清“ :cry:

佢真係話13/12早上去登記, 全場得佢一個人.
同埋我只係想大家唔好咁失望, 唔係想話KV唔好呀. 請大家唔好誤會!
KV响我心目中係一間好好嘅學校!

醒目開學勳章

你交埋留位fee啦???
原帖由 chickenwing2006 於 08-12-18 00:44 發表
我都係甘諗 .... 收到 WAITING 都無寄信, 不過
我同你都一樣收到 CALL 都係比住留位先 !

之後要唔要再算 LUR

哈哈...., KV就算無人去註冊, 都仲有大把WAITING的人想入.   淨係我識的, 都仲有2個係度苦等緊.

舊年我知有個媽咪, 寫咗7封求位信, 仲有個大囡係度讀緊, 最後都入不到.

原帖由 hkqmark 於 08-12-19 12:12 發表
佢真係話13/12早上去登記, 全場得佢一個人.
同埋我只係想大家唔好咁失望, 唔係想話KV唔好呀. 請大家唔好誤會!
KV响我心目中係一間好好嘅學校! ...

咁係咪真係是以分數排waiting list?
有無人知?到底waiting list有多少?

原帖由 wttclh 於 08-12-19 15:25 發表
哈哈...., KV就算無人去註冊, 都仲有大把WAITING的人想入.   淨係我識的, 都仲有2個係度苦等緊.

舊年我知有個媽咪, 寫咗7封求位信, 仲有個大囡係度讀緊, 最後都入不到.

...

我隔離屋個小朋友, 佢媽咪同我講, 話面試時一句說話都無講過, 但又無喊, 只係無咩反應, 05/06都算係大囝, 結果係waiting list, 我都好奇怪, 點解可以waiting list, 而不係reject.

之後因為佢媽咪好中意呢間學校, 直到依家寫咗5封求位信, 但都仲未有消息.

啱啱撞到佢, 佢都問我, 其實仲有無機會呢? 我都不識答.

我都好同意, 你棄我取, kv有好多fans, 仲有大把人想讀.

原帖由 wttclh 於 08-12-19 15:25 發表

...

我個仔有個n1同學仔, 佢去in kv 都係一句野都無講過, 但叫佢做既就有做, 佢都係waiting, 佢早幾日仲收到kv電話, 話有位比佢呀. 佢係0603大仔.
原帖由 catbabycat 於 08-12-19 22:48 發表
我隔離屋個小朋友, 佢媽咪同我講, 話面試時一句說話都無講過, 但又無喊, 只係無咩反應, 05/06都算係大囝, 結果係waiting list, 我都好奇怪, 點解可以waiting list, 而不係reject.

之後因為佢媽咪好中意呢間學校, 直 ...

恭喜你呀!kv真係好好,你交了留位費有多個選擇

原帖由 chickenwing2006 於 08-12-18 00:44 發表
我都係甘諗 .... 收到 WAITING 都無寄信, 不過
我同你都一樣收到 CALL 都係比住留位先 !

之後要唔要再算 LUR

熹 MA , 叻 MA , 昕 MA,

你地誤會啦, 我係無收到 PHONE CALL
呀.....仲係 WAITING 中 !

我個 POST 係 REPLY 到而家都無寄信去
求位, 如果收到 CALL 都會交 $ 甘姐 ....
美麗的誤會 !!  HA HA HA

原帖由 S.Africa 於 08-12-21 13:45 發表
恭喜你呀!kv真係好好,你交了留位費有多個選擇

‹ 上一主題|下一主題