用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Ying Wah and SFA
樓主: wongpower
go

Ying Wah and SFA [複製鏈接]

講吓唓,不過四方制點差都「考」過執望小學,呢的係「樹」實.四方制恩文小學「考」過執望小學「考」多,執望同四方制冇得比.四方制强「考」多.

原文章由 gordon 於 08-8-14 10:13 發表
講得ARM, 每年一到LAY D 時候 (每年如是), 就會有好多 LAY D LAY D, 果D 果D 既出現, 準小一家長不要盡信, 信自己既選擇, 信小朋友既選擇, 多搵一D可靠既人問意見.

不過, 有一樣野係可確定係在SFA讀書, 是一件不容 ...

我絕對認同妳呀,因為每年e個時候一定好多"專家",我地最緊要有自己既判斷同埋了解清楚自己既小朋友係咩"材料",適合咩既學校,講真,入得sfa既小朋友,都有一定既學術水平同對自己有要求,所以我唔會覺間學校差左喎

Dear All,

In fact, both schools are very good. My daugter is still studing at SFA, but I want to choos another school for my son.

Regards

醒目開學勳章

PM the details to me please
[url=]
‹ 上一主題|下一主題