用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小朋友學語言真係特別快﹗
樓主: wisdom333
go

小朋友學語言真係特別快﹗ [複製鏈接]

may I have the details, thanks.

原文章由 wisdom333 於 07-12-31 18:35 發表
我仔仔上個班係星期六 下午
日文、普通話各一個鐘 ~ 價錢唔算貴  $80/hr
最緊要係個仔學得開心  唔會成日坐唔定

聯絡方法pm左比你啦~
希望幫到妳啦 ...

原文章由 wisdom333 於 07-12-31 15:08 發表
我最近幫個仔仔報左個日文+普通話course,可能係因為個老師唔錯,上堂氣氛好開心,仔仔學得好快,d普通話比起淨係係學校學即刻好左好多﹗
哈哈,搞到我自己都心動,於是仔仔學既時候我又報個日文course  實行一齊學~老師 ...

Pls. also PM the details to me, thanks!

ok!

趁得閒,已經pm左各位媽咪啦,希望幫到你地既小朋友

交流一下,各媽咪認為小朋友學多邊種語言好啊?我比仔仔學日文,一來係我自己有興趣(哈哈,所以自己報埋一份,我有我學,佢有佢學,等閒交流下都幾開心 ),二來係學學下發現佢同老師幾夾,所以就無再轉其他語言,大家點睇?

簽名被屏蔽

Could you please pm to me.

Many thanks.

Course

原文章由 wisdom333 於 07-12-31 15:08 發表
我最近幫個仔仔報左個日文+普通話course,可能係因為個老師唔錯,上堂氣氛好開心,仔仔學得好快,d普通話比起淨係係學校學即刻好左好多﹗
哈哈,搞到我自己都心動,於是仔仔學既時候我又報個日文course  實行一齊學~老師 ...

CAN YOU PM ME TOO, THANKS

[quote]原文章由 sai1031 於 08-1-3 09:01 發表

thank you very  much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1085858&extra=page%3D2

Wisdom333:
I want to let my daughter learn Putonghwa and Japanese, too. Can you please pm me the information? Thanks.

wisdom333:
How old is your son?
原文章由 wisdom333 於 08-1-3 16:17 發表
趁得閒,已經pm左各位媽咪啦,希望幫到你地既小朋友

交流一下,各媽咪認為小朋友學多邊種語言好啊?我比仔仔學日文,一來係我自己有興趣(哈哈,所以自己報埋一份,我有我學,佢有佢學,等閒交流下都幾開心 ),二來 ...

wisdam333

can you PM detail to me please ?

thanks !!!

原文章由 yyoo 於 08-1-4 11:53 發表
wisdom333:
How old is your son?

hi,
仔仔6歲半啦,你囡囡呢?

pm the details to me please.....please please

回覆 #31 wisdom333 的文章

請問係邊區?
有無英文班?

wisdom,

Pls PM details to me!

Many thanks!!

回覆 #33 Marcus-Mama 的文章

hihi~
有英文班架,不過我仔仔無報,因為怕一次過學太多會handle唔到,打算遲少少,等普通話有番咁上下先   學校係佐敦啊^^

你仔仔想學英文?

Wisdom333:
My daughter is 3 years old.
原文章由 wisdom333 於 08-1-4 13:03 發表

hi,
仔仔6歲半啦,你囡囡呢?

pls PM detail to me

救命呀!!我都想要d資料呀。

有命救呀,有救趁手呀.....

回覆 #1 wisdom333 的文章

Hi wisdom333

Could you pm the info to me?  Thanks so much!

CAN YOU PM ME TOO, THANKS

wesleypiano
‹ 上一主題|下一主題