用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人收到香兒的面試結果信?
go

有冇人收到香兒的面試結果信? [複製鏈接]

有冇人收到香兒的面試結果信?

面試通知書話5月9日仍未收信的話,可致電查詢,唔知有冇早過這日子便收信呢?

Re: 有冇人收到香兒的面試結果信?

94075702:

香兒面試信已經在4月初時已經收到, 網上也有此TOPIC, 我在4月17日已經帶了小朋友去了面試, 我諗你要致電香兒查詢下。
香兒面試TOPIC :
[url=http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=294395&post_id=4162665&order=1&viewmode=flat&pid=4160113&forum=5#4162665 ]Click here 香兒面試[/url]

ICHIBAN

94075702,

你係咪話取錄信呀, 聽講取錄與否都會收到信, 我諗要呢個星期尾先收到卦, 上次面試信都係限期之前先收到.

From their web-site

新生面試結果
新生面試結果通知書將於日內寄出,如考生獲取錄,家長必須於5月17日前填妥註冊回條,並寄回英皇道總團,逾期者(以郵戮日期為準)將作自動放棄論。 (2005.04.30)
yho ;-)

I receive the letter today. Accept for Chinese Dance.

Ah_Ning 寫道:
I receive the letter today. Accept for Chinese Dance.
yho ;-)

Herman 考到合唱培訓D但會申請轉培訓B or G,因時間不合。
但有點可惜他不能完成IEC課程,因他K3要返下午班,撞時間。  
代亞仔多謝Miss Lam, Miss Hung and 婷婷姐姐一年來教導。

my daughter receive the acceptance letter of both choir group A and Chinese dance. But both of the time are conflict with the existing activities. So, I think I need to adjust the time for her

我都收到取錄信啦   

我今日都收到取錄信啦....小女被編入了合唱團-預備O班...每逢星期六下午五時半至六時半於何文田上課, 唔知有冇同班同學仔家長呢?

晞晴媽咪

晞晴媽咪,

Do you know what is the difference between 預備 and 培訓  class.

ICHIBAN,

我今天都收到信,不過唔取錄!
我個仔是報優質潛能啓發課程,面試時阿仔好怕羞,完全唔肯唱歌!想請問有報此couse而又取錄的媽咪,你們的仔女interview時是否都很主動和肯唱歌呢?

我今日都收到la~~   

係合唱培訓c班~~

94075702 寫道:
ICHIBAN,

我今天都收到信,不過唔取錄!
我個仔是報優質潛能啓發課程,面試時阿仔好怕羞,完全唔肯唱歌!想請問有報此couse而又取錄的媽咪,你們的仔女interview時是否都很主動和肯唱歌呢?

我個囡都係報優質潛能啓發課程, 收咗, interview 有一齊出嚟唱歌, 但好細聲, D 朋友個囡都收咗。

我女兒都收到信啦, 合唱-培訓e班, 星期六 10:30-11:30 英皇道, 有沒有同班同學呀???? 想問係唔係要自己去買運動服和歌集呀?  

Btsai510 寫道:
我女兒都收到信啦, 合唱-培訓e班, 星期六 10:30-11:30 英皇道, 有沒有同班同學呀???? 想問係唔係要自己去買運動服和歌集呀?  

係呀!有幾種色可選。冬天另有長袖及表演服。

"香兒" 都收左我囡囡創作舞班, 但係時間唔係好方便, 有冇人讀過, 教得好唔好呀? 何否比d意見?

有無人參加過普通話班,教得好唔好呢?囡囡取錄左普通話班,不過好後悔無幫佢報跳舞班。

我囡囡有幸被取錄普通話和中國舞班,

請問有沒有家長可以對這兩課程給些意見

:

我仔仔都取錄
‹ 上一主題|下一主題