用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人今日in左荃灣靈糧堂?
go

有無人今日in左荃灣靈糧堂? [複製鏈接]

覺得點?

4    0    0    0

回覆:有無人今日in左荃灣靈糧堂?

我in左, 後尾入去唱歌太耐la, 好考小朋友耐性!

我都覺得唱歌時間太耐,阿囡都坐唔定

唉,我正想講,今日去a房等,玩玩具!再去b房等,貼人名!再去c房會面老師!再去d房音樂遊戲!時間長!小朋友耐性有限!真係。。。

醒目開學勳章

我覺得過得好快吖,講故仔唱歌我囡好enjoy 時不時望下我,佢個樣望返過黎都好開心投入。

interview 安排得非常流暢舒服

醒目開學勳章

引用:唉,我正想講,今日去a房等,玩玩具!再去b

原帖由 tomato100hk 於 14-11-08 發表
唉,我正想講,今日去a房等,玩玩具!再去b房等,貼人名!再去c房會面老師!再去d房音樂遊戲!時間長!小朋 ...
我今日去a房貼貼紙加玩玩具,去b房見老師,去c房唱歌講故事副校長不停計分

引用:耐到我都有啲唔耐煩 +

原帖由 sailob 於 14-11-08 發表
耐到我都有啲唔耐煩
Same feeling!!!
My son doesn't like at all. Same as me...

玩玩具間房同唱歌都好長時間,我都冇咩耐性

回覆:tomato100hk 的帖子

我都有去!第一間房又細、又焗、人又多(應該有四十人),有媽媽大住肚熱到面青青!

第二間房少人咗,好好多!

第三間房…如果老師唱遊嗰陣加啲道具會好好多囉(落雨、筆、坐校車),我見好多家長小朋友下 O 哂咀,而且本人覺得評分嘅校長同主任無乜笑容,個樣好兇!

LedTV 發表於 14-11-8 20:44
我覺得過得好快吖,講故仔唱歌我囡好enjoy 時不時望下我,佢個樣望返過黎都好開心投入。

interview 安排得 ...
Long time no c ar, 您囡有讀n嗎?我囡讀呢間、好野來

下、人地第一年新校、靚裝修,所有設備全新!我唸應該唔細、對小朋友夠用、人多可能自然焗卦!靈到有好幾間分校,口碑好!眼見老師到好親切

醒目開學勳章

引用:Quote:LedTV+發表於+14-11-8+20:44+我覺得

原帖由 patpatbb 於 14-11-09 發表
Long time no c ar, 您囡有讀n嗎?我囡讀呢間、好野來
我想個囡學幼兒打好英文底,所以只諗比佢讀joyful or York ,我好同意你所講,以學券學校,荃灣靈糧好正,我一上車就即刻搵下佢到底學券定私校,點解d miss 可以親切到咁。super nice .......

醒目開學勳章

引用:我都有去!第一間房又細、又焗、人又多(應

原帖由 capa7806 於 14-11-08 發表
我都有去!第一間房又細、又焗、人又多(應該有四十人),有媽媽大住肚熱到面青青!

第二間房少人咗,好好多 ...
聽故仔個時係好兇,但一起身去校長面前say bye bye ...佢地2個都好nice 好笑容....

引用:Quote:原帖由+tomato100hk+於+14-11-08+發

原帖由 LedTV 於 14-11-08 發表
我今日去a房貼貼紙加玩玩具,去b房見老師,去c房唱歌講故事副校長不停計分

...
A房貼貼紙都有計分架?

其實去左咁多間房,邊間計分?c房好多大型玩具,小孩子全程自己同我地玩,老師冇乜問問題,整係睇我地玩。

醒目開學勳章

Cheesepop 發表於 14-11-9 01:28
A房貼貼紙都有計分架?
我覺得無,朋友覺得有,我女比玩具個小朋友玩,老師係後邊睇到,專登黎讚佢

引用:Quote:Cheesepop+發表於+14-11-9+01:28+A房

原帖由 LedTV 於 14-11-09 發表
我覺得無,朋友覺得有,我女比玩具個小朋友玩,老師係後邊睇到,專登黎讚佢 ...
請問扣n後有幾多位呀?

‹ 上一主題|下一主題