用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 Phonics? 有冇介紹呀
go

Phonics? 有冇介紹呀 [複製鏈接]

Phonics? 有冇介紹呀

我個女三歲, 想買套比佢, 有冇介紹呀

Re: Phonics? 有冇介紹呀

Little_cy,

行過幾次都見無人答嗲....我就介紹下啦....phonics kids 真係好唔錯...去個網睇下demo....平平地可以試o下o既...  
  [size=medium]www.gc.hk

我囡囡都係用phonics kids, 效果唔錯.     

Very Good!   

醒目開學勳章

Collin 寫道:
Very Good!   

agree!

請問會員有分藍,黃,紅卡, 怎麼才可成為藍卡會員?

可以詳細d 講下有幾好,好在mug 呀, 唔該

購物滿$10,000以上便成為藍卡會員.

個人意見: PHONICS KIDS令小朋友係輕鬆chat chat節奏下學習, 容易上口同記憶.  我囡囡上月才開始用(17mths), 用左幾天便自己哼啲"A"嘅chat chat節奏, 播CD/VCD時, 又識得羅本書揭.

Phonics Kids不錯.

Valerie媽媽 寫道:
購物滿$10,000以上便成為藍卡會員.

嘩! 好貴呀

you don't have to spend $10,000 at one time, they will calculate your total purchase within a centain period.
below $5000 - red card member discount
$5000 - yellow card member discount
$10000 - blue card member discount

BY the way, their service is very good

Try www.baby-library.com

Phonics Kids 學習寶盒(初階英語拼讀系列)3書+3CD+3VCD

(贈品) 精美字母海報 2 張(56 x 43cm)

**全套學習寶盒合購3書+3CD+3VCD   特價台幣7xx元

**另加 Phonics Box 字母拼讀遊戲盒, 全套特價台幣1,6xx元

Little_cy,

講真300元到一套,做唔做GC藍卡都無所謂啦....有o野買先措分,措下措下就唔覺啦,唔通為o左今o羊....買書又唔係買菜,睇o岩晒先買.....係又買,唔係又買.平又買,貴又買....咁就死得人多...有人鍾意多有人鍾意少....最緊要o岩budget....o岩價錢仲要o岩心水....同最重要o岩用.....你去睇o岩先.....睇晒demo先諗都未遲啦... 個個話好都無用.....都係要用先得...我個朋友就好麻煩啦....100個人話好...係佢話唔好,仲話我好介紹    ......... 緊係啦....亂咁來....又成日睇埋d無謂電視...CD又唔見比女聽...就算套o野點掂都無用啦....唔好意思..係有感而發.....講真我個仔兩歲人仔就唸口黃唸下唸下就識....同埋有人指導下就用得幾好啦.....不過都係要成日聽啦....家陣我個仔聽緊另一套啦....因為都熟晒啦..就聽下d深D啦...個女都開始聽...唔知係唔係胎教做得多...佢真係記得o架...播親個女都係到係咁young手young腳...好似好興奮...你去睇下先決定啦.....

Agreed with danniewo!!

我囡囡也是用那套, 我在教協內私書局買, 約hk$270左右, 另外還有用一套longman的phonics.

開心

Tips: you can borrow the GC membership card from your friend (if they are GC Card members) in order to enjoy the discount.  In this way, you don't need to save the points yourself.

danniewo 寫道:
Little_cy,

講真300元到一套,做唔做GC藍卡都無所謂啦....有o野買先措分,措下措下就唔覺啦,唔通為o左今o羊....買書又唔係買菜,睇o岩晒先買.....係又買,唔係又買.平又買,貴又買....咁就死得人多...有人鍾意多有人鍾意少....最緊要o岩budget....o岩價錢仲要o岩心水....同最重要o岩用.....你去睇o岩先.....睇晒demo先諗都未遲啦... 個個話好都無用.....都係要用先得...我個朋友就好麻煩啦....100個人話好...係佢話唔好,仲話我好介紹    ......... 緊係啦....亂咁來....又成日睇埋d無謂電視...CD又唔見比女聽...就算套o野點掂都無用啦....唔好意思..係有感而發.....講真我個仔兩歲人仔就唸口黃唸下唸下就識....同埋有人指導下就用得幾好啦.....不過都係要成日聽啦....家陣我個仔聽緊另一套啦....因為都熟晒啦..就聽下d深D啦...個女都開始聽...唔知係唔係胎教做得多...佢真係記得o架...播親個女都係到係咁young手young腳...好似好興奮...你去睇下先決定啦.....
[size=small]講得好!
nothing has comes from nothing

HI  開心,
請問"教協內私書局"買是否phonic kids??????
還有用一套longman 的phonics 的全名????????
我在深圳找到很多longman "GO GO"不知是否相同?????
Thanks a lot!
wkf
‹ 上一主題|下一主題