用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今天沙田英藝N班interview
go

今天沙田英藝N班interview [複製鏈接]

有冇父母今日帶咗小朋友去沙田英藝interview?係咪新校舍收唔夠人?in完即收?
   1    0    0    0

Interview again?
My daughter was enrolled N class already last year Dec.

回覆:今天沙田英藝N班interview

我又聴到好多好想入此校的仍未收到信,相信不會收新不足,而係揀學生收

回覆 Jetstream 的帖子

因為之前我地錯過咗第一次交表面試,上星期打去學校問仲有冇位,佢話仲有少量,可以安排今日上午見,考完阿仔之後老師就問我揀上午定下午班,仲問會不會考慮插班,如果想2月10就入學,我仲諗點解咁容易?!同一齊見嘅起碼有2-3位小朋友都收咗,仲即時交學費添
你朋友am or pm class?國際班嗎?

回覆 FebLoLo 的帖子

我聽pg其他mami講,佢地好似會開一班比細b插班!唔知係咪呢排in嘅細b呢?

回覆 Gus123 的帖子

但我仔係大B,今日in嘅小朋友好多都好大個

回覆 FebLoLo 的帖子

甘真係唔知lu, 因我身邊有d大b仲係waiting,無比到offer佢地,可能真係揀來收!

回覆:Gus123 的帖子

我女上星期六in插班時都有幾個一齊in, 不過唔係即時話收唔收

FebLoLo 發表於 14-1-25 17:38

因為之前我地錯過咗第一次交表面試,上星期打去學校問仲有冇位,佢話仲有少量,可 ...
My daughter offered PM and now we are asking for AM.Indeed, I don't really know what kind of classes they have.
Same as many others, 國際,主流?

我只記得副校講國際班主任係外藉老師,主流係本地老師,同埋國際班多d時間講英文普通話

之前問過學校,國際班係1個net+1個普通話老師做班主任
每日2hrs Eng+ 1hr Madarin

主流班係1個local+1個普通話老師做班主任
Eng, Cantonese同Mandarin各1 hr

Thanks for the information.
However Zenith just said they take my daughter in but didn't said is international or local class.
I will find out later. Thanks again.

引用:我又聴到好多好想入此校的仍未收到信,相信

引用:有冇父母今日帶咗小朋友去沙田英藝intervie

引用:回覆+Jetstream+的帖子 因為之前我地錯過

引用:Quote:原帖由+FebLoLo+於+14-01-25+發表回

原帖由 halflower 於 14-01-26 發表
你係講梗今年2月插班?
我去in二月插班,佢通知取錄時有叫我交埋9月留位費,即係有位啦,你不如打去問下

回覆 elmolly 的帖子

請問你收左二月插班,甘九月返N定係K1?

9月返n, 我個係12年b

回覆 elmolly 的帖子

哦!原來係大B插班!

而家插應該大部分都係11年細b了

‹ 上一主題|下一主題