用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 求助:65網派咗去許大同,間學校好嗎?要叩其他門嗎? ...
go

求助:65網派咗去許大同,間學校好嗎?要叩其他門嗎? [複製鏈接]

Did I need go for ask for seat in other school?Because I haven't selected this school,did she ok?

Please please. Give me some advice and info:)

Thanks for all yours help
   1    0    0    0

Did anyone help me ........help please ????

你選左幾多間?

好多人冇選既都派左入去,樓主方便既話,第一,二,三,四志願係咩?我朋友有2個仔,大仔抽奘入左許大同,細仔林住塭陣吳揀許大同,她只揀10志願,点知結果,又係派左許大同,你話吖~真係無從稽考

回復 vestzs 的帖子

I wrote five choice :

1. SKH Yan Laap  ( In both round, I also choose it be the no.1 )
2. SKH Yan Laap Mem
3. SKH Chu Yan
4. Chuen Yuen
5. Lim Kim Tian

I haven'yt any knowledge for the 許大同, what can I do ....please try to give me some advice and info !

Please for all the help !!!!

Is 許大同 the worst in this district ??????

回覆:求助:65網派咗去許大同,間學校好嗎?要叩其他門嗎?

我女都派左去!唔知好冇?我都好想知?好驚

回復 小嫚 的帖子

希望多D人比多D意見我哋啦!請各位多多回應啦!
謝謝

真係冇咩人派到許大同咩?或係許大同讀緊書?可否比意見丫?

真係冇咩人派到許大同咩?或係許大同讀緊書?可否比意見丫?
希望多D人比多D意見我哋啦!請各位多多回應啦!

謝謝

回復 akbb2007 的帖子

Thanks! for your comment , !

Very very thank you!

gtopc 發表於 12-6-3 12:48
回復 vestzs 的帖子

I wrote five choice :
我估係隱型number很後,你所揀的全是熱門,每問學校得50個位,又比世襲生拿了10個左右,又耍留5-8個做叩門,又留2-3個做留班,7除8扣,你話一 剩反多位丫,所以你就算沒揀許大同,都被派到許大同卦,我派林炳炎

谢谢你現在的分析!真係選擇方式有誤,但家长也只希望仔女入好D的學校。
我現在最希望得到的是許大同的資料!
1.有冇家長的兒女就讀,給些讀後感?
2.有冇D,師資的資料?
3.升中情況呢?年報只是說六成多頭三志願,究竟派去邊呢?

我知呢間收好多南亞人士,前幾年間學校差不多被殺,但校長轉型收左好多南亞小朋友,間學校先起死回生

Thanks!

Would anyone give me more info?

我今日去左爸爸以前讀果間叩門,終於收左我女,始終許大同唔好放棄左,你也要加油!!

叩定先...

聽好多朋友講許大同學校將心機幫助d新移民同南亞裔學生,拖慢學習進度,你有要求既,仔女要出去補習靠自己吹菊,我覺得倒不如去叩門試下,唔咪要最好,但都唔好甘囉

Add oil,,,,,
‹ 上一主題|下一主題