用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 IV
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 IV [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 IV

kitty, 理解.  我同你一樣, 爸媽都幫唔到手, 佢二個退休都唔同我湊,我仔女都係放係大陸(當時老公係大陸做嘢), 二, 三歲先接返來, 諗返真係好慘, 二個星期先睇到佢哋一次又要分開   

你仔仔好乖呀, 咁鍚妹妹

都成日上的, 一有假期我又心思思想返深圳啦 上去又使$$$啦. 下個月就實要返去一次, 要買嘢去印尼.

我唔會周圍行, 多數係屋企附近的公園, 去大超市同大公司行, 都信得過.  

kitty 寫道:
你成日上去架 ?
上面好多假野驚唔驚呀?
我最怕食左D 假食物就慘 LA
早排又話 (上網睇)上面D 人用MOUSE 來當羽鴒..真係做得好似  

我因子宫有疤痕, 唔帶得子宮環. 打針, 吃葯又肥得好緊要, 好煩呀, 當時扎就好啦

[quote]
kitty 寫道:
所以一定一定要做足預防了   

扎要好麻煩架..
我生完大女就話扎..佢話唔得住..
到生埋細女又話唔得..
佢地話小朋友頭一年好脆弱喎..
最主要我唔過30..後生唔扎得喎 !

我打針好驚,食藥又唔得(果時餵奶 )

冇計啦..果時佢知道我有左見我咁憂心就話幫手湊囉..
上年仲攪笑,我D 經成日唔來,有時三,四個月來一次,幾驚呀 !
同我仔商量...佢話生囉,佢幫手喎 ...好彩唔係 !
我家有對雙子公主

係呀, 醫生話你仲後生, 唔好扎.  就係後生先想扎.

你仔真係 , 不過夠了, 三個夠晒數.

我都放工了, 下周見, 周末愉快.

kitty 寫道:
扎要好麻煩架..
我生完大女就話扎..佢話唔得住..
到生埋細女又話唔得..
佢地話小朋友頭一年好脆弱喎..
最主要我唔過30..後生唔扎得喎 !

我打針好驚,食藥又唔得(果時餵奶 )

冇計啦..果時佢知道我有左見我咁憂心就話幫手湊囉..
上年仲攪笑,我D 經成日唔來,有時三,四個月來一次,幾驚呀 !
同我仔商量...佢話生囉,佢幫手喎 ...好彩唔係 !

我開咗ART V  

[url=基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 V]http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=525559&post_id=8716903&order=0&viewmode=thread&pid=0&forum=7#8716903[/url]
‹ 上一主題|下一主題