用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 IV
樓主: Leiyuemun
go

基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 IV [複製鏈接]

Re: 基法小學(油塘) -- 家長嘉獎站 IV

我仔仔2004年9月學,果時仔仔k2!
係呀!佢學左後做功課自動自覺唔駛我操心!
不過佢初初學果時要你睇住佢做,過一段時間就可以唔駛睇,
佢地做每份練習都限時間做完!

winwin想問公文英有無限時間做完呀?
Minnieluo 寫道:
Hin_bb, Oscar幾時開始讀公文數的 ?  听你咁講又幾好wor

minnie

公文室電話:2775 1234
地址:藍田匯景商場
Hin_bb, Oscar幾時開始讀公文數的 ?  听你咁講又幾好wor

Hin_bb,俾埋籃田的公文室地址我, ok

minnie

你可以聽完講座介紹公文式先比仔仔學,你睇下佢地幾時有講座!

好似而家公文已經改左, 係一定要做10頁, 20版數.
唔係太肯定, 可以打電話去問問.

minnie,
唔好怕做得多, 開頭會比d好淺的數, e.g.數豆豆, 寫數字, 一d都唔難gar, 係悶d, 再後d就學簡單+數, 都唔難, 係數量(題目)多, 好似好嚇人, 其實10min可以攪掂

bye-bye啦~ minnie, hin_BB, Kitty     

Hin_bb,我睇到有二間, 你選咗匯景.

我朋友之前係藍田公文式做助教, 但而家佢係鄭州

公文式志高教育中心
@九龍 藍田 麗港城 麗港城商場地庫 b3店

公文式蔡老師教育中心
@九龍 藍田 匯景廣場5樓 168及585b舖

OK, 等我打電話問吓先, thank you.  Hin_bb

88, winwin

bye bye
winwin323 寫道:
好似而家公文已經改左, 係一定要做10頁, 20版數.
唔係太肯定, 可以打電話去問問.

minnie,
唔好怕做得多, 開頭會比d好淺的數, e.g.數豆豆, 寫數字, 一d都唔難gar, 係悶d, 再後d就學簡單+數, 都唔難, 係數量(題目)多, 好似好嚇人, 其實10min可以攪掂

bye-bye啦~ minnie, hin_BB, Kitty     

我仔仔同winwin囡囡都係蔡老師到學!
Hin_bb,我睇到有二間, 你選咗匯景.

我朋友之前係藍田公文式做助教, 但而家佢係鄭州

公文式志高教育中心
@九龍 藍田 麗港城 麗港城商場地庫 b3店

公文式蔡老師教育中心

唔好客氣!
OK, 等我打電話問吓先, thank you.  Hin_bb

88, winwin

Hello, 午安,

我仔仔在麗港城學, 由k3學到依家小2, 進度唔錯 。
以下資料你地可以參考下
呢個centre的老師好好, 好細心, 都好多學生,
個話事人(In-charge)好親力親為, 但講說話好老實, 好直接, 所以唔係個個家長接受到。
佢地開開時間係 : mon, thu, fri, sat

Hin_bb,要21號先有教座呀.  

yw, thank you.   我都想問吓我朋友那一間好, 剛剛我問蔡老師那里, 說沒有過這個人, 不知是否志高呢 ?

油塘是否有車去麗港城呢  

hi minnie,
係油地商場門口(不太記得是否ok店門口, 近出觀塘的巴士站, 有架23c小巴, $2,好方便的。

另外, 你可以打電話去問下, 話事人(鄺老師)都好樂意約時間同家長講解的。

你仔仔係咪學公交數呀,而家學到咩級呀?
yw 寫道:
Hello, 午安,

我仔仔在麗港城學, 由k3學到依家小2, 進度唔錯 。
以下資料你地可以參考下
呢個centre的老師好好, 好細心, 都好多學生,
個話事人(In-charge)好親力親為, 但講說話好老實, 好直接, 所以唔係個個家長接受到。
佢地開開時間係 : mon, thu, fri, sat

咁你聽左講座先,你得唔得閒去聽呀?
Hin_bb,要21號先有教座呀.  

你打幾多號電話呀 :
yw, thank you.   我都想問吓我朋友那一間好, 剛剛我問蔡老師那里, 說沒有過這個人, 不知是否志高呢 ?

油塘是否有車去麗港城呢  

Hi,好消息呀, papa Jelly 剛剛打俾我, 肯同我換貨呀, 唔知係唔係BK力量  

Hin_bb, 我打呢個囉 :

公文式蔡老師教育中心

yw,我好似都見到呢張van仔, 唔該.

如果你去開的話, 方便同我問吓我朋友是否以前係呢間做
佢叫Nicole Peng, 教普通話的助教.

yw 寫道:
hi minnie,
係油地商場門口(不太記得是否ok店門口, 近出觀塘的巴士站, 有架23c小巴, $2,好方便的。

另外, 你可以打電話去問下, 話事人(鄺老師)都好樂意約時間同家長講解的。

2775 1234呢個就係蔡老師電話!
Hin_bb, 我打呢個囉 :

[quote]

公文式蔡老師教育中心

[/quote]
‹ 上一主題|下一主題