用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 有無P.3媽咪去左星期六茶會,可分享下嗎? ...
go

有無P.3媽咪去左星期六茶會,可分享下嗎? [複製鏈接]

有無P.3媽咪去左星期六茶會,可分享下嗎?
   0    0    0    0

原帖由 connie3803 於 08-10-6 11:59 發表
有無P.3媽咪去左星期六茶會,可分享下嗎?

Connie :

上年冇去到 , 但聽講話好精彩 , 哈 ~ 所以今年死都要去睇睇有咩八 ...

今年既氣氛都唔錯 , 相信好多媽咪都會問倒一d 自己滿意既答案 , 家熹中/英/數 3科老師我都見過晒 , 總算係知道邊位老師打邊位老師 , 雖然人好, 但眼見每位老師都基呼係有問必答咁濟 , 真係好開心 ... 但一個鐘頭要分比咁多位家長 , 咁就真係好似趕咗d , 但都冇計 , 因為要受一日攪晒全校既家長聚會 , 難免會趕架喇 !

Bonnie 今年讀邊班呀 ?
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

P.3D
我唔得閒,無去到,諗住問下內情.

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-7 02:44 發表

Connie :

上年冇去到 , 但聽講話好精彩 , 哈 ~ 所以今年死都要去睇睇有咩八 ...

今年既氣氛都唔錯 , 相信好多媽咪都會問倒一d 自己滿意既答案 , 家熹中/英/數 3科老師我都見過晒 , 總算係知道邊位老師打邊位老師 ...
‹ 上一主題|下一主題