用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問有無N1A2AM既同學仔
樓主: vp071229
go

請問有無N1A2AM既同學仔 [複製鏈接]

可唔可以send 俾我呀? 一陣我pm 你我個msn/email 啦!   (唔想成日打去煩住學校.... )

原帖由 Carman1112 於 10-8-26 09:55 發表
我有有同 Miss Lit 通過幾次電話, 有一次囡囡俾蚊咬佢打電話返黎同我講, 另一次係飲水時唔小心整濕條裙, 姐姐幫佢換左裙, 佢都有打電話同我講, 其餘既就係我打俾佢。

原來可以問學校拎餐單架!我琴日問左, 佢話而家只 ...

我有有同 Miss Lit 通過幾次電話, 有一次囡囡俾蚊咬佢打電話返黎同我講, 另一次係飲水時唔小心整濕條裙, 姐姐幫佢換左裙, 佢都有打電話同我講, 其餘既就係我打俾佢。

原來可以問學校拎餐單架!我琴日問左, 佢話而家只得8月份餐單, 今日會放係書包俾我, 9月份既就要遲 d 先至有。

Hello, my son is Bryan (Chua Wai Yin), and is 0708B, hope to hear more news from this class. Yes, he likes to sing new songs. He kept singing a new song to me "How's the weather, it's sunny" and "Are you hungry" last week. Did Miss Lit call you to update? I'm still waiting for her call? Or should I call her?

我囡叫曈曈, 都係0712細B, 不過就比較大份, 好多人都以為佢係K2 or K3.

我個囡都會講學校既情況, 佢琴日放學返黎話學校有姐姐帶口罩唔舒服, 之前又話有人俾度門夾親流血喎!都唔知真唔真既。

仲有而家會唱一 D 我以前未聽過既歌, 我估係學校教既, 好似幾開心咁。

報到!!!!

上星期我去接阿囡放學,同班主任列老師傾左幾句。佢好NICE!

我發覺課室好凍呀! 你記住提小朋友要穿著外套呀!

by the way, 我囡囡叫蕎蕎,0712 細b。
‹ 上一主題|下一主題