用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! [複製鏈接]

原帖由 alicetong 於 10-5-7 09:46 發表
大家早晨

尋晚3點幾有無比雷聲嘈醒呀

大家早晨好

我只是差不多6點比雷聲同閃電叫一叫醒, 比平日早佐半小時jel 晨仔就仍然沉醉緊同阿周公子玩玩具 7點先起床

大家早晨

尋晚3點幾有無比雷聲嘈醒呀

原帖由 正46 於 10-5-7 08:29 發表
bb,

係呀, 幫人補習每個都要白做兩堂0架...
不過我個女就寧願收小D, 補D低年級0既,
佢話無壓力喎...
試過補一個一年級, 佢話好似幫人湊女咁.

...

會唔會補緊習叫: Miss 唔該同我去 wee wee 架

原帖由 stitchfriends 於 10-5-6 23:00 發表

Betty,
減胃腩同肥肉,食西梅汁啦!屙同清下,行步路都快左>>>>飮西梅汁可減到胃腩同肥肉, 係咪每日飮一杯就得啦 ?

係咪最好早上飮 ?

大約飮幾耐見效 ? ...

stitchfriends

您都好熱衷呢樣大部份女性既偉大事業喎

原帖由 bettylam 於 10-5-6 22:23 發表
DEAR ALL:

晚安~

布媽:

betty

點解阿女唔制???? 老實講agent 手上好多學生, 難得係附近, 都唔錯, 當ot 囉 >>你有所不知,呀女好似話個學生係中文chem,呀女只係識得用英文教chem,;所以賺吾到.

betty ...

Dear Betty

中文 chem ? 學細 B 話齋,真係咪玩啦

早晨

一早起身,見到出面黑蚊蚊,一邊食早餐仲一邊有閃電助興

好在落車又雨細細

bb,

係呀, 幫人補習每個都要白做兩堂0架...
不過我個女就寧願收小D, 補D低年級0既,
佢話無壓力喎...
試過補一個一年級, 佢話好似幫人湊女咁.

原帖由 bettylam 於 10-5-6 13:32 發表
dear格格:

呀女初出茅廬搵真銀.努力加油!做乜都好捱下世界
體會下啦 >>係呀!等佢捱下先知爸媽搵錢有血同
滴汗mouth:" />
布媽:無可否認佢每日都努力咁搵工,有份仲正,不過要比agent先收2個星期佣,係幫一個附 ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

早晨!

好彩出門口雨細0左.
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 bettylam 於 10-5-6 13:24 發表
DEAR ALL:

午安~
sf:你食咁少, 到咗4, 5 累點個肚無打鼓咩 ?>>吾會呀!習慣左,我10點幾食一個橙,中午約大半斤菜加少許肉,感覺好飽飽..

我減胃腩同肥肉,食西梅汁啦!屙同清下,行步路都快左.

呀女都ok啦! ...

Betty,
減胃腩同肥肉,食西梅汁啦!屙同清下,行步路都快左>>>>飮西梅汁可減到胃腩同肥肉, 係咪每日飮一杯就得啦 ?

係咪最好早上飮 ?

大約飮幾耐見效 ?

醒目開學勳章

DEAR ALL:

晚安~

布媽:

betty

點解阿女唔制???? 老實講agent 手上好多學生, 難得係附近, 都唔錯, 當ot 囉 >>你有所不知,呀女好似話個學生係中文chem,呀女只係識得用英文教chem,;所以賺吾到.

betty

布媽:無可否認佢每日都努力咁搵工,有份仲正,不過要比agent先收2個星期佣,係幫一個附 ...

betty

點解阿女唔制???? 老實講agent 手上好多學生, 難得係附近, 都唔錯, 當ot 囉

長老,

妳真係勁呀, 所以home 同office ge 事妳都處理得頭頭是道

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-5-6 10:12 發表
大家早晨好

2b

噚日由您開始>>>>>>total KO-ed 5個tasks.....夜晚7點先番到屋企, 自己都要讚下自己的time arrangement skills

醒目開學勳章

dear格格:

體會下啦 >>係呀!等佢捱下先知爸媽搵錢有血同
滴汗
布媽:無可否認佢每日都努力咁搵工,有份仲正,不過要比agent先收2個星期佣,係幫一個附近中四學生補chem,每小時120.-

betty

醒目開學勳章

dear 2b:

Dear Betty
原來係咁。。。。咁阿女想做邊份呀 ? >>呀女心思當然係補習班,佢都話自己要緞練下耐性,同堆這份有好多鬆動時間,佢又可以去vv wet wet ,星期六日又休息,而家等個姐姐安排好call佢.

BETTY

醒目開學勳章

DEAR ALL:

午安~
sf:你食咁少, 到咗4, 5 累點個肚無打鼓咩 ?>>吾會呀!習慣左,我10點幾食一個橙,中午約大半斤菜加少許肉,感覺好飽飽..

我減胃腩同肥肉,食西梅汁啦!屙同清下,行步路都快左.

呀女都ok啦!不過有時考試呢家野好難講,都係盡左自己能力,無怨無悔.

betty

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-5-6 10:12 發表
大家早晨好

2b

噚日由您開始>>>>>>total KO-ed 5個tasks.....夜晚7點先番到屋企, 自己都要讚下自己的time arrangement skills

長老

Well Done ! 俾 10 個叻 !

原帖由 bettylam 於 10-5-5 22:11 發表
dear 2b:

Dear Betty
事關您上得黎少囉 :;pppp: >>我呢幾日小左上黎,皆因呀女叫我幫佢係網上工種.

之前填左料比Wxnko,等緊約in,每日朝10晚10,hkd30.- 1hr,每月休4日,閒日~~~

呀女今日見左份係附近補習社補習,返2: ...

betty,

阿女志在攞經驗, 幫補下讀大學時的使費, 兩份都不錯, 呢個時期搵到暑期工已經好叻

大家早晨好

2b

dear betty,

格格尋日都清清地午餐叫左水餃麵+菜心(走油加腩汁)
呢間野又靜靜地起革命加左價啦,23+15=38元

體會下啦

原帖由 bettylam 於 10-5-5 13:24 發表
dear all:

乜解救個場靜英英 ,我食緊菜芯冬菇雞肉撈

betty

morning good
‹ 上一主題|下一主題