用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

KEC,
我"囉"個一次......係"tick"鬼咗我老細個icq係invisible,唔記得咗,做做下嘢"or-oh"問佢嘢......佢答完我后問我點解我個icq有隻眼.......
哇......我當場想死!

債務還清! 我今晚c都要12.00瞓!
Cassey 寫道:
咁.鬼.馬.
hh係咪似妳多d....   

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

L01,
我瘦唔到最主要我係半夜食 嘢     
(一路做嘢一路食......)
Leona01 寫道:
:idea:  :idea: 天下媽媽最偉大, 犧牲埋自己0的減肥時間   

咁你做埋呢單, 快0的扮目訓啦    [quote]
heiheikeikei 寫道:
我係要online anywhere and anytime....
代價係可以準時收工同有突發事可以home office[quote]

KEC,

3 分鐘.......我.....我..........以為你同個杯麵鬥快
Cassey 寫道:
當妳知道......3 分鐘之後...會....
一係...6雞死...
一係...凍雞死....
妳一定會同個爐....鬥快.....

kec[quote]
cheungmp 寫道:
3分鐘....??      乾唔乾淨架...

ttmm,
大家咁話,真係最唔想佢地病......
tungtung-mama 寫道:
hhkk,

hh kk 好翻洒,真是最佳的母親節禮物。   

我哋D mami 全部都好明白。

[quote]
KEC,
我"囉"個一次......係"tick"鬼咗我老細個icq係invisible,唔記得咗,做做下嘢"or-oh"問佢嘢......佢答完我后問我點解我個icq有隻眼.......
哇......我當場想死!

債務還清! 我今晚c都要12.00瞓!

L01,

咦, 妳係唔係唔捨得瞓....呀!   

kec

如果妳個杯麵d水唔滾....
基本上...我會快過....妳個杯麵嘅....
大佬喂....我...間歇...性...響海外....流氓...架痳....
快....係基本訓練之一.....

[quote]
KEC,

3 分鐘.......我.....我..........以為你同個杯麵鬥快

流氓.....好一個形容詞......我到e+都無辦法係大陸搶"的士"贏當地人....佢地係 快.狠 兼 狼.
扮醒又唔夠D死人"的士"扮蠢 扮得咁精!
Cassey 寫道:
如果妳個杯麵d水唔滾....
基本上...我會快過....妳個杯麵嘅....
大佬喂....我...間歇...性...響海外....流氓...架痳....
快....係基本訓練之一.....

hhkk,

妳瞓無....今晚難得有覺好瞓....
我瞓啦...
聽日...重要...拼命...

kec

ttmm,

唔怕~~阿仔P.64仲未開齋, 仲有quota

今朝係佢書包搵本手冊簽寫體溫...哇~~~d"帶視藝袋"紙仔好似雪花咁飛出黎, 照計佢今日應該會帶返黎嘅     
tungtung-mama 寫道:
mp,

你好嘢,嗊忍得心。服..

[quote]
kec, hhkk,

通常老爺都係會....."縱"仔
頭先我同老爺講聽日唔會返學校同阿仔攞個視藝袋...佢就唉...唉....聲....好似唔忍心, 想我返學校攞

我堅持....阿仔就好比心機係度寫紙仔.."帶視藝袋

kec,

3 分鐘係洗個頭都唔夠..
Cassey 寫道:
一係...6雞死...

kec[quote]
3分鐘....??      乾唔乾淨架...

唉~~~失守~~~
今朝阿仔鼻水長流....聲沙沙...都唔知係咪尋日係校車度冷親...尋日接佢嗰陣手腳冰凍..佢仲話自己扮緊雪條

mp,
哇咁正!? 我件已6道開齋
仲有科係已達警界線~~~
我都no eye see...........
ttmm,

唔怕~~阿仔P.64仲未開齋, 仲有quota

今朝係佢書包搵本手冊簽寫體溫...哇~~~d"帶視藝袋"紙仔好似雪花咁飛出黎, 照計佢今日應該會帶返黎嘅     

good morning....

mp,

淨係6個杯麵....唔包括6菜/煎蛋架....

kec
[quote]
kec,

[quote]
Cassey 寫道:
一係...6雞死...

早晨呀~~kec,

咁你6左杯麵做早餐未
Cassey 寫道:
good morning....

mp,

淨係6個杯麵....唔包括6菜/煎蛋架....

kec
[quote]
kec,

[quote]
Cassey 寫道:
一係...6雞死...

今朝....齋煎蛋....無6杯麵......  
20分鐘內一定要出到門口噤"笠".....
kec[quote]
早晨呀~~kec,

咁你6左杯麵做早餐未

hhkk,

咁即係 hh 唔係好介意比人寫手冊囉.....E仔仲好介意, 所以佢仲會勢死保護本手冊.....而且我話佢比老師寫左, 我係唔會同佢簽..佢驚到死...唔係驚比老師寫...係驚比人寫左之後要搵我簽名..     
[quote]
mp,

mp,

佢界意,但心有力然而力不足.

抄少咗手冊,就算做晒工課都無用.
hhkk,

咁即係 hh 唔係好介意比人寫手冊囉.....E仔仲好介意, 所以佢仲會勢死保護本手冊.....而且我話佢比老師寫左, 我係唔會同佢簽..佢驚到死...唔係驚比老師寫...係驚比人寫左之後要搵我簽名..     
[quote]
mp,

抄少咗手冊,就算做晒工課都無用.>>>Miss T 好似有同佢地check 吓喎....不過有時都唔可以依賴老師嘅, 佢要睇38本..
[quote]
mp,

佢界意,但心有力然而力不足.

抄少咗手冊,就算做晒工課都無用.

噢~~ 佢無同我講番呀, 等我番去笑下佢先 !
呢個大頭仔真係失禮人

nice1314 寫道:
kec,
你吾洗呷醋,2樣野......
我只是打個招呼…….你要粒糖播….好正常ja.......
‹ 上一主題|下一主題