用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

噢~~唔記得問 kec 收到 kc 張咭未, 唔知係咪好驚喜     

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集九)

係舊患,二十幾年前跌襯在hip,細路女無理,幾年前做運動可能又整襯,近呢一兩年,左邊腳指公麻痺,同覺得隻腳越黎越短....

rn,

敢兩敢就死鬼左..咪閃囉>>>近排bk成日都係咁....:evil:
我又要閃啦..仲未返工..就來比人 kill>>>喂...妳黑左會唔會穿煲架...!
你同 kc 報左d 乜…親子班呀??>>>因為無諗住出埠玩, 所以報多一兩樣都唔擔心撞期, 報返之前kc有玩開嘅日文+興趣班小廚師, 上年佢整左煎堆仔返嚟, 佢真係好有興趣+好開心! 今年加多一樣, 佢未玩過嘅係獨立訓練營, 不過要waiting, ballet就一星期先一至兩堂, 應該應付得到 佢重話要玩攀石...我睇過點先...算!
kec

隻腳越黎越短???     
係"覺得"還是真係短左呀~~~~好得人驚呀~~~咁e生點講呀??? O仔實好擔心....唔怪之得咁耐唔見你!!!       
oscarmama 寫道:
係舊患,二十幾年前跌襯在hip,細路女無理,幾年前做運動可能又整襯,近呢一兩年,左邊腳指公麻痺,同覺得隻腳越黎越短....

hi kec

kc 都好活躍

kec,

乜野獨立訓練營? 聽落好似唔錯, 可唔可以比d資料我     
Cassey 寫道:
rn,

敢兩敢就死鬼左..咪閃囉>>>近排bk成日都係咁....:evil:
我又要閃啦..仲未返工..就來比人 kill>>>喂...妳黑左會唔會穿煲架...!
你同 kc 報左d 乜…親子班呀??>>>因為無諗住出埠玩, 所以報多一兩樣都唔擔心撞期, 報返之前kc有玩開嘅日文+興趣班小廚師, 上年佢整左煎堆仔返嚟, 佢真係好有興趣+好開心! 今年加多一樣, 佢未玩過嘅係獨立訓練營, 不過要waiting, ballet就一星期先一至兩堂, 應該應付得到 佢重話要玩攀石...我睇過點先...算!
kec

osmm,

聽落...都幾長手尾噃...咁keep 住睇啦....睇睇下唔睇...之後重閉'蟻'....
講開, 我條腰...都係一樣....

kec

e生話我長短腳得好緊要,佢好奇怪咁話我咁耐又吾睇e生又吾照x-ray。

O仔實好擔心....>>>佢無。因為佢見我仲鬧得佢好大聲。但係有時都就住我嘅。

kec

你要睇好條腰先得,e生話有d人耐咗去搞都搞吾到,佢話我算好彩

要接仔喇

小朋友可以從户外遊戲中, 訓練獨立思考+解決問題, 唔錯....不過waiting緊, 實在太多小朋友需要訓練一下....

如果我摷得返份資料, 我send 俾妳呀....!  不過, 真係要摷得返先得....唔敢應承實妳....!

kec
[quote]
cheungmp 寫道:
kec,

哇~~~~你仲笑得出嘅~~~        咁你照左 x-ray 未呀? 你都要好好保重先得架......點可以咁耐又吾睇e生又吾照x-ray       
e生話我長短腳得好緊要,佢好奇怪咁話我咁耐又吾睇e生又吾照x-ray。

O仔實好擔心....>>>佢無。因為佢見我仲鬧得佢好大聲。但係有時都就住我嘅。

ok~~ok~~

你都知E仔太多野學....我都未必報到
Cassey 寫道:
小朋友可以從户外遊戲中, 訓練獨立思考+解決問題, 唔錯....不過waiting緊, 實在太多小朋友需要訓練一下....

如果我摷得返份資料, 我send 俾妳呀....!  不過, 真係要摷得返先得....唔敢應承實妳....!

kec
[quote]
kec,

osmm,

太耐啦....斷唔到尾....痛得厲害咯...咪搞下囉...
妳有得搞...唔好dum喇....
kec
kec

你要睇好條腰先得,e生話有d人耐咗去搞都搞吾到,佢話我算好彩

所以.....凡事唔可以睇表面....   
同間老婆一樣......唔可以齋睇相娶老婆.....   
收貨.....先知俾人搵笨....  :tongue:

kec
hi kec

kc 都好活躍

係一張....e card...
真係幾驚喜........連用力寫都唔駛...:evil:
佢用左婆婆買嘅蓮花杯....賄賂左舅父....幫手.....:evil:
算啦....都見佢幾有心思.....

kec
噢~~唔記得問 kec 收到 kc 張咭未, 唔知係咪好驚喜     

kec,

你係咪想話比我地知你家老爺比人搵左笨     
[quote]
Cassey 寫道:
所以.....凡事唔可以睇表面....   
同間老婆一樣......唔可以齋睇相娶老婆.....   
收貨.....先知俾人搵笨....  :tongue:

kec

kec,
係一張....e card>>>>環保呀!~~
連用力寫都唔駛...>>>有頭腦!~~
佢用左婆婆買嘅蓮花杯....賄賂左舅父....幫手.....>>>去搵ICAC告發佢   
算啦....都見佢幾有心思..... >>>最緊要媽咪開心     

[size=x-large]呀失雲 ))))

Miss U so much...
見你上來真係好開心呀!你睇下你幾受歡迎.
咁你以後要多D上來帶旺個場啦!!!    

話說今日返學見到呀碩仔,佢仲同我打招呼….令我忽然想起你!真係Q
[quote]
sac.wen 寫道:
好耐無出現, 報個到先 !!  

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

我同呀仔都冇報試食呀,因我唔得閒,
呀仔驚唔知食乜,怕唔o岩食又唔可
以唔食.........+唔夠食     
我報左名下個星期嘅飯盒試食....有冇媽咪都申請左呀   
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!
‹ 上一主題|下一主題