用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第14回>

好la..亞囡break 完la...要去溫習la..chat later la   

tszyau & yauma 加油ar          

[quote]
tszyau2000 寫道:
點止ar...lai 緊d 星期六日都預左溫書ka la...因為好快就考試...範圍又比第一次多好多呢...唉...又要同個囡作戰la   

HI, 各位mami,

請問取回港証最近和最快的地點和方法.....   
那裡比較無多人.

Yauma,

多謝晒. 嘻嘻...
希望很快又見面啦.

tszyau2000 寫道:
all ~~

尋日kei除夕 party 真的好開心ar...我地仲去埋倒數tim..d 氣氛真的超正ar...而話甘快又一年...希望我地d party 可以一年又一年..yeah           

...借問聲幾時有相睇ar     

仲媽 ~~

多謝你的禮物ar ...另外ee要同仲仲補祝一句"

[size=medium]生日快樂...!!       

仲仲..銘銘..生日快樂呀..ee近排比較忙同煩..都忘記了tim..

sorry...   

yauma & kama

謝謝您們關心啦..我好好.只不過近排係我有很多事情需要處理....因為最近外婆去世.我怕婆婆太過傷心.好擔心婆婆身體..而工作方面.. 此終不是一份埋想工作.所以公司轉長工.我都不會做.因為我怕佢地旺季時每日都要10點11點先收工..同埋其它因素..所以都唔係太想.而早兩日我同公司部門主管講.只希望做度下月底.第二天公司就話.如果這樣子.就今個月尾完結.其中一個就係公司資源問題.現在還好.起碼不用想太多.可真正專心同kiki溫下書.希望今次唔會有唔合格返來.其實我只係希望佢科科合格就ok..

yauma , kama & longma..唔好意思呀..昨天不願多提.係因為昨天甘開心日子.我唔想講甘多唔係甘開心事.希望你們明白.我只是一心想同你地開開心心過渡新一年.新的開始...

KIMA ~~

你真的用心良苦ar...明白晒la..點都好..希望你同婆婆一家好快振作起來... :-|

KIMA ~~

吾緊要la..反正就lai 過年...又加上kiki 考試...甘你米可以專心同kiki 溫習預備考試la...有你kei 照顧..kiki 一定好開心ka..

KIMA ~~

我衷心祝福你

早日搵到份時間,地點,人工樣樣都合你意kei 工作..

kiki 科科合格兼成績大躍進   

而kima 你就身體健康..  

最後祝各位...

[size=large]開開心心...身體健康...事事順利...!!!

kima,

其實琴晚見你... 都知你係有d苦衷, 所以都唔想逼你, 依家知你原來內有原因, 真係有點不好意思
take care ar

[size=x-large]Good Morning all ~~

[size=large]GOOD MORNING ~~~   
估唔到可以撈到個第三

[size=x-large]HAPPY NEW YEAR!!!!!!

[size=x-large]Good Morning         

kimom~~我見婆婆都好精神....妳都唔好擔心咁多啦....反而婆婆都好心痛妳咁瘦.....所以妳要好好照顧自己....以免大家都擔心妳
咁妳咪好好享受下全職媽媽的生活先.....揀啱工先去做.....唔好心急.....好工自然會黎ka la         
我都祝妳~~~[size=large]2007 年.....好事一件件.....無風又無雨.....心想事事成             

kima, 而家你可以一心意照顧家庭先, 其他的就遲些再諗la ...一切盡在不言中, 總之呢度的姊妹都會支持你ge   ...你有空多d上來嗲下, 等我地d日更唔使 ...

[size=x-large]Happy New Year !!!!

今次好似我最後....   

有排都未到妳最後.....仲有CHUNMA,KIUMA,IRIS~~都未報到   
情情媽咪 寫道:
今次好似我最後....   

除夕夜真係盡興.....仲可以去倒數....又熱鬧又興奮....真開心              不過,走時...轉轉頭就唔左妳地....妳地係咪都即閃喇   
朗文上到巴士已經體力不支....想瞓.....但全車迫暴....迫到只可企係門口.....一路係咁"中"眼瞓....睇見就可憐       

‹ 上一主題|下一主題