用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) **06年大埔道崇幼k1 --- part II就放暑假啦!
樓主: silvia_ng
go

**06年大埔道崇幼k1 --- part II就放暑假啦! [複製鏈接]

原文章由 silvia_ng 於 07-8-5 23:25 發表
我唔識搵返呢個topic條link呀........有冇人可以教我點搵呀! 而家都係用book mark, 返到公司冇呀!

我個方法好stupid的,於「個人資料」內click[ 我的主題及回覆],咁你就可以見到條link的。

曦彤媽媽 ,
我梗係有la,仲要吹到好大,話佢知我識佢好多同學,千祈唔好做咁多衰野,因為我一定會知道的。

原文章由 E媽 於 07-8-6 13:11 發表

我個方法好stupid的,於「個人資料」內click[ 我的主題及回覆],咁你就可以見到條link的。

Oh E , sorry... I am so 'loo loo'... how can I do this under my 「個人資料」內click[ 我的主題及回覆]... I cant see anything under my 「個人資料」 page.

Cheers
Cyn

終於見到個幼稚園一覽.......佢老闆呀

all,

我終於搵到你哋喇.........仲咩會跌到咁後架~~

蕉媽, 曦彤媽, 永賢媽, cheukyingma, longleg, silvia,

係唔係18/8無問題呀!到時再約呀!:)

係呀, 我地俾人移動左, 多謝silvia提供, 原來去左幼稚園一覽.

[ 本文章最後由 曦彤媽媽 於 07-8-7 09:24 編輯 ]

[quote]原文章由 曦彤媽媽 於 07-8-6 10:02 發表
hihi, 各位早晨呀!
無上黎4日個心籮籮"戀".
miss you all ar!

emily & silvia,
我都補祝永賢同亞妹生日快樂la.

曦彤媽咪

謝謝

原文章由 MommyCynCyn 於 07-8-6 15:53 發表

Oh E媽 , sorry... I am so 'loo loo'... how can I do this under my 「個人資料」內click[ 我的主題及回覆]... I cant see anything under my 「個人資料」 page.

Cheers
Cyn

Cyn,
通常你log-in後,置頂位置都會見到hello xx! (在登出鍵隔離),你只要click hello xx!,入到去再click多次hello xx! 你就會見到[我的主題及回覆]。試試吧!

差d搵唔到你地呀 !

我都搵左好耐先搵得番呀!!!!

我地係咪要改topic名呀? 應該係K2喇喎

原文章由 蕉媽 於 07-8-7 13:03 發表
我都搵左好耐先搵得番呀!!!!

我地係咪要改topic名呀? 應該係K2喇喎

不如叫做「07年大埔道崇幼K2 --- Part I」,好唔好呀?

Hi,All,
呢兩個星期我只維持有限度返工同上網咋,因為細仔開學呀,我要去陪太子讀書!細佬返學返得好開心呀,攰到一放學就訓,難為我要抱住個熟睡樹熊 ,日曬雨淋

仲有,差d唔記得,8月啦,

祝永賢、曦彤、雋曦、monica生日快樂,快高長大,聰明活潑,越大越學像耶穌 ;曦彤媽就青春常駐,快d完成1/0既心願

emily,sorry,咁我想問下,永賢係4y定5y呀﹖

[ 本文章最後由 Xenc 於 07-8-7 16:30 編輯 ]

咁多小朋友生日呀!!!!

祝大家生日快樂!

Enc
永賢應該係4yr喇

[ 本文章最後由 蕉媽 於 07-8-7 17:51 編輯 ]

原文章由 蕉媽 於 07-8-7 17:48 發表
咁多小朋友生日呀!!!!

唔係呀,有個唔細架喇

原文章由 Xenc 於 07-8-7 17:50 發表

唔係呀,有個唔細架喇

嘩哈哈, 睇漏左添, 咁大朋友都生日快樂喇!

E媽
我唔曉開新topic呀, silvia,交比你喇就

[ 本文章最後由 蕉媽 於 07-8-7 18:26 編輯 ]

原文章由 Xenc 於 07-8-7 16:22 發表
Hi,All,
因為細仔開學呀,我要去陪太子讀書!細佬返學返得好開心呀,攰到一放學就訓,難為我要抱住個熟睡樹熊 ,日曬雨淋

請問涼涼,細太子,係正東,定係向南 ar.
tk

[ 本文章最後由 heidi-tk 於 07-8-8 09:36 編輯 ]
魚肚好想似爸爸.

[quote]原文章由 蕉媽 於 07-8-7 17:48 發表

All

多謝各位, 原來咁多小朋友生日, 我都預祝各位生日快樂

Enc

永賢係4yr, 怎會有5yr讀K2呢,是否讀k3嗎

原文章由 蕉媽 於 07-8-7 18:24 發表
E媽
我唔曉開新topic呀, silvia,交比你喇就

你所交付給我的己完成.........

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1091228&extra=page%3D1

K2 VERSION

原文章由

於 07-8-7 09:45 發表

Cyn,
通常你log-in後,置頂位置都會見到hello xx! (在登出鍵隔離),你只要click hello xx!,入到去再click多次hello xx! 你就會見到[我的主題及回覆]。試試吧!

Oh i see... let me try it.
I really hate someone here to move our topic/subject....now I have to click... many many pages and find our TOPIC.  

As E ma said, I think we have to change our topic and see whether we could go back to the front page....

Cheers
Cyn

‹ 上一主題|下一主題