用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - part 73
樓主: 雪文
go

油塘小學加油站 - part 73 [複製鏈接]

醒目開學勳章

叫你做和事佬, 得唔得呀.

原帖由 龍舌蘭 於 08-9-5 15:26 發表

wah? 我關我事嗎 ? 死火......

醒目開學勳章

我係前晚.

唉........幾時先到老呢

原帖由 come爸嘩 於 08-9-5 15:27 發表

會唔會風濕痛呢? 我隻手今日都"YUEN YUEN"地~

醒目開學勳章

咁我有時間都要同我仔操操佢.

原帖由 lky2008 於 08-9-5 15:30 發表
我女話NEXT FRIDAY 默英文,12個月份。

醒目開學勳章

我諗係要補鈣. 關唔關事都好啦

原帖由 lky2008 於 08-9-5 15:33 發表

雪雪/COME COME:

關唔關骨質疏鬆事呀?

醒目開學勳章

我仔都係咁呀, 咩英文字都唔記得咁樣呀

原帖由 hoganmama 於 08-9-5 15:33 發表
我仔就默番1年級學過d字, 不過尋日同佢默, 好多已唔記得晒, two, seven, brown, yellow……  

醒目開學勳章

各位EE, 唔該俾個祝褔來呀, 我今晚叫我囡上來睇.

Happy birthday to 小悅

醒目開學勳章

匯景佳佳 :

金x膳15公斤香米 $139.9  (我諗住買返包), 變咗

$159  , 難為我拖架車仔去買

醒目開學勳章

多謝各位ee.

美人ee,小悅最鐘意    你呢個公仔呀  

原帖由 ccbeauty 於 08-9-5 21:57 發表
hello kitty
http://sp1.yt-thm-a04.yimg.com/image/25/m2/2118700172祝小悅

身體健康!日日都開心快樂! ...

醒目開學勳章

funfun : 我囡今晚食咗半隻你送的月餅呀 , 仲話好好味

醒目開學勳章

唔知是否食得太雜,定係去OP太開心, 小悅生日後第一日就病咗.

一早嘔咗二次, 又係咁叫頭痛有D燒

明天都唔知俾唔俾佢返學好 , 因我要去QM, 又唔係好想帶住佢一齊去.

原帖由 funbabyhk 於 08-9-6 09:58 發表
半個咁多mouth:" />mouth:" /> mouth:" />mouth:" /> , 我都覺 lee 個月餅味道都 ok wor (大x 樂)

醒目開學勳章

fun : 後半個當晚俾我老公搞掂埋.

所以我唔知咩味道呀, 下次再送多個俾我試吓

原帖由 funbabyhk 於 08-9-6 09:58 發表
半個咁多mouth:" /> mouth:" /> , 我都覺 lee 個月餅味道都 ok wor (大x 樂)

醒目開學勳章

funfun, 我另存到我的電腦, 放大都睇唔到.  
但小悅話睇到 6字睇埋佢個名wor. 好多謝你的心思呀.

原帖由 funbabyhk 於 08-9-5 17:53 發表

雪文,
祝你囡囡生日快樂, 身體健康, 活潑聰明

醒目開學勳章

再次多謝各位的祝褔 !  

原帖由 hoganmama 於 08-9-6 10:07 發表
我祝小悅快高長大, 學業進步

醒目開學勳章

睇來係一樣

原帖由 funbabyhk 於 08-9-6 09:56 發表
唔知我地要唔要默同一樣呢

醒目開學勳章

Morning !

美人 : 1上我有啦, 你keep住先, 唔該.

原帖由 ccbeauty 於 08-9-8 21:37 發表
雪, 我only 搵到"來說普通話 1上", 你係咪要? but 我唔識燒碟, 你要俾d時間我叫c6燒.

醒目開學勳章

點解我的新回復係下面加 ??

醒目開學勳章

Happy birthday to Yanyan !

今日yanyan生日, 祝佢生日快樂 ! 快高長大, 身體健康, 學業進步 !!!

醒目開學勳章

講返我囡的情型, 星期日睇完DR返來瞓咗一下午午睡之後, 除咗少少頭痛, 個人都好精神.  昨日早上我都係俾佢返學. 下午我特等請假諗住睇住佢, 點知又係好精神無事咁.

點知到晚上6點幾就肚痛去toilet拉希, 之後睡係沙發到睡著咗, 一動不動維持有一個多小時.

唔好笑我, 我真係幾 吓, 時不時去摸下我囡有無體溫, 有無心跳同呼吸

醒目開學勳章

請問你哋呢????

原帖由 雪文 於 08-9-9 09:26 發表
點解我的新回復係下面加 ??

醒目開學勳章

testtesttest test test test test
‹ 上一主題|下一主題