用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 49
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站-part 49 [複製鏈接]

醒目開學勳章

你又唔可以唔理二個細的.  如果唔係, 自己報團走一星期囉.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-27 13:35 發表
我驚佢到時氹幾氹, 我又心軟lor, 之前發生咁多事, 你地都知ga la

醒目開學勳章

青紅蘿蔔粟米朱肉湯.

我去開餐同睇新聞啦, 等陣傾.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 13:55 發表

今日煲乜野湯呀???

醒目開學勳章

但小朋友要返學嘛.

CC : 我好明白你唔想返屋企的心情, 因我試過奶奶係我屋企, 我連病假都C返工呀, 唔想係屋企對住佢.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 13:58 發表

報團??? 一係帶2件細返大陸玩一團而唔通知你野c6

醒目開學勳章

各位 : CC條佬蒲頭啦, 我叫CC今晚唔好返屋企, 俾D面色條友睇

有無人挨義氣今晚陪我同佢打通霄麻雀呀 ?? 大家姐妹一場, 來啦.  

醒目開學勳章

我會, 我憎大話精, 因C6都係:;pppp:

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 14:26 發表

其實你地會唔會因四仔相LEE件事而憎亞蕉呢???
我唔會囉!:)

醒目開學勳章

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 14:27 發表

"咬"晒腰果D我唔掂喎

醒目開學勳章

6點收枱, 個個搭的士返屋企搞掂小朋友囉, 星期五扮"並"

Jerryma呢, 未放完病假加, 出來挨義氣啦.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 14:28 發表

雪: 明天個個小朋友都要返學喎?!?!??!?!??

醒目開學勳章

KY, 打 1元, 2元, 打通霄都輸唔到 100銀, 諗諗佢啦.

原文章由 lky2008 於 08-2-27 14:32 發表

唔好意思,我唔識打呀!

醒目開學勳章

who is 阿成虫 ?  大哥 ??

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 14:24 發表

阿成虫???? 唔係呱!?????? ?

醒目開學勳章

車.............咁美人返屋企實無啦, 佢C6今晚又同佢xx的話, 明天又咩事都無啦

醒目開學勳章

come : 你仲要我的HSBC account 嗎 ??

多多, 等我check吓仲有無keep你account再入數俾你.

醒目開學勳章

我家大少返來啦.

佢話4日唔使交功課. 明天華服日, 後日放假, 星期六, 日. 開心C佢囉.  不過我都係要同佢默英文同温下書.

醒目開學勳章

多, 我無咗你的HSBC 戶口, 俾多次我唔該.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 14:52 發表

要, 你pm比我.:D :D :D

醒目開學勳章

我閃啦, 我自己同自己講, 亞仔返來我唔上bk加, 俾d心機係佢身上.

醒目開學勳章

我上開网先check啦.

多, 你又收到我的錢未 ?

原文章由 come爸嘩 於 08-2-27 15:25 發表
雪: 過左$58.00比你啦, pls check!!

醒目開學勳章

你要小心身體呀.
( 唔關昨日係我屋企食飯掛 )

我又閃啦, 各位 88

原文章由 ccbeauty 於 08-2-27 17:33 發表
唔知仲muk鬼, 今日個肚好唔舒服 , 我又冇食街外嘢

醒目開學勳章

秘書姐姐 : 有無新相睇呀

原文章由 hoganmama 於 08-2-27 17:38 發表
我閃la 888888888888888888

醒目開學勳章

公屋不是免租一個月咩 ????

有無人知月入 9仟入6仟戶口, 9仟是底薪定年平均薪呀 ???

原文章由 iloveyoub4 於 08-2-27 17:40 發表
1.-撥款 43 億元向全港住戶戶口提供每戶 1,800 元的電費補貼。

2.-一次過寬減 07-08 年度 75% 的薪俸稅及個人入息課稅,上限為 25,000 元。

3-寬免 08-09 年度的商業登記費。

4.-寬免 08-09 年度全年的差餉    ,以每 ...

醒目開學勳章

美人 :我今晚煲咗粥,如果你唔想返屋企住,你上來啦.  我有煲多加.

醒目開學勳章

HI, 今日無再上床瞓返, 所以早D上來.
‹ 上一主題|下一主題