用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 49
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站-part 49 [複製鏈接]

醒目開學勳章

雪媽, 咪玩啦.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 17:45 發表

FUN: 你一於照去啦, 唔知雪媽去唔去呢???

醒目開學勳章

係呀, 放埋星期二. 星期二我約咗11點見DR.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-22 17:48 發表
next week你未返得工??

醒目開學勳章

我爸媽有GATHERING,佢哋搞大食會. $60.-全包.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 17:49 發表

WHY?? 你媽之前有跟你仔/女學校去旅行架, 唔係咩???

醒目開學勳章

美人, 唔使帶腸仔啦.  我地係自助式, 好多嘢食加, 去年我仲帶返二大包返屋企.

你有時間又打電話俾我, 我講d笑話俾你听, 笑到我眼淚出

醒目開學勳章

笑c我.  YANMA問我使唔使咁興奮

我去煲飯先, 5 MIN後才好打俾我.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-22 18:04 發表
唔好笑, 我唔收貨ga

醒目開學勳章

多多, 我都係見過一件咁大把

醒目開學勳章

我同C6講咗. 佢一D反應都無俾我. :;pppp:

原文章由 ccbeauty 於 08-2-22 18:32 發表
真係頂你地唔住, 張相鬼睇到條lenght, if 我同c6 講, 佢又話我salt wet ga la.

醒目開學勳章

美人 , 請收mail. 我打電話俾你, 你老細听電話呀.

醒目開學勳章

美人, 揾你urgent 呀, 我老公又話佢想睇joey演唱會, 而家可否再加一張 ??

醒目開學勳章

美人, 多謝你昨晚送我仔上樓.

我真係失禮晒.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-24 00:14 發表
d薰衣草幾靚, but太可惜, 落雨

醒目開學勳章

昨晚返來, 睇咗隻大陸戰争片"集結號", D人話好感動到喊, 我無咩感覺咁.

今日下午又約咗開枱

醒目開學勳章

我煲濃嘢

醒目開學勳章

唉.............好大件事, 我等陣都唔知點同C6講.

我想煲熱D湯俾小朋友飲, 結果同佢哋食完粥我就走來上网, 完全忘記咗件事.  而家連個煲都爛埋.

咁接住我又打爛埋一觀辣椒醬, 再洗碗時, 唔知點解昨日你亞仔飲水個杯, 無啦啦個杯"並"又断咗.  搞咩呀

原文章由 ccbeauty 於 08-2-24 11:46 發表
你煲濃muk嘢呀

醒目開學勳章

瓦煲

唉, 睇怕我要買個電的. 我老公昨日先行walmart加

原文章由 ccbeauty 於 08-2-24 12:25 發表
意外jet, 你都唔想ga.

老公問你個muk煲嚟ga

我地出街食嘢la, 祝你win多d

醒目開學勳章

where is 明星 ?

原文章由 come爸嘩 於 08-2-25 17:30 發表
多: 我女果樣係中文科功課.

龍媽: 咁一係睇吓雪睇完醫生可唔可以早D去明星搵位啦.

醒目開學勳章

我仔話可以确認時間.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-25 17:14 發表
想問問大家中文題:

倒影有乜野意義??? (唔係意思.)

醒目開學勳章

爆丸

[quote]原文章由 龍舌蘭 於 08-2-25 16:53 發表
十多呎恐龍--猜一卡通片

醒目開學勳章

昨日我老公手痕, 跟埋去打麻雀.  點知二公婆都輸, 佢仲同yanma打到11點, 我輸咗29元, 佢輸咗十幾元.

醒目開學勳章

叉叉叉叉叉叉叉??????????????

原文章由 龍舌蘭 於 08-2-25 16:53 發表
車子開錯路---猜一用品

醒目開學勳章

包你笑到傻...新增~ 笑到你"笠"肺~

王仁被吳綜憲惡整
http://v.youku.com/v_playlist/cd00f417379o9p48.html

郭晉安被吳綜憲惡整~~~
http://v.youku.com/v_playlist/cd00f417379o9p45.html

衆人被被吳綜憲惡整     時間 27:48“勁搞笑
http://v.youku.com/v_playlist/cd00f417379o9p49.html

舞娘   吳綜憲版
http://v.youku.com/v_playlist/cj00f417379o9p47.html

梁靜茹被吳綜憲惡整
http://v.youku.com/v_playlist/cd00f417379o9p14.html
‹ 上一主題|下一主題