用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基法小學(油塘) 油塘基法嘉獎站- Part 3
樓主: 雪文
go

油塘基法嘉獎站- Part 3 [複製鏈接]

醒目開學勳章

把要求降低, 真係要睇個小朋友天份.

原帖由 lkv945 於 10-3-25 16:21 發表
我就覺得唔過分啦 不過就要話比自己聽,低過9都要冷靜。冷靜  

醒目開學勳章

早晨 !

而家我時不時入唔到教育王國, 無計.

31/3我開始放假啦

醒目開學勳章

我上周五突然決定去旅行, 我同佬去雲南

醒目開學勳章

一定係啦, 快D去搞靚個樣.

原帖由 kitty 於 10-3-29 12:50 發表
你就好啦,我塊面仲未好番..而家好鬼死樣衰 個頭又未整,想襯呢個假期整一整去,都係整番負離子算了,易打理 希望你番黎見到我   ...

醒目開學勳章

各位早晨 !

昨日中午開始公司网絡down咗, 悶到我呀.....

醒目開學勳章

我二公婆去, 小朋友送咗返大陸啦.
因雲南都係比較艱苦, 日日坐車都要 3-5小時.
不如留返佢哋的團費下次再去D有小朋友玩的地方.

原帖由 sara11 於 10-3-29 12:11 發表
雪文,
嘩!好野!你兩個定一家四口去?

醒目開學勳章

買咗二件Geotex, $700.-, 其它都無買, 我仲話快速, 行咗個幾鐘頭都係行咗單行出口店.

我開飯先...........

原帖由 kitty 於 10-3-30 11:20 發表
咁你尋晚有冇收獲呀?

醒目開學勳章

下次俾埋link唔該, 唔使我哋再出去揾嘛

原帖由 kitty 於 10-3-30 12:01 發表
喂,你地出出面個TOPIC睇下好好笑呀..去睇下,笑下..
"點先為之旺角C9"

醒目開學勳章

係了, 次次都咁早, 難為我哋呢D返工媽咪, 屋企無人睇仔.

原帖由 sara11 於 10-3-30 12:02 發表
我識好多小朋友都係要返埋 30 or 31號,我地既假次次都好長!

醒目開學勳章

各位早晨 !

返齊來未 ?  

loklokma : 12/4返學.

醒目開學勳章

Sara : 幾好, 風景好靚, 但要坐好耐的車, 我就好攰好辛苦啦.  

你去咗邊到玩 ?

原帖由 sara11 於 10-4-7 09:43 發表
各位早晨!快樂既時間真係過得好快,話咁快就放完5日假!

雪文,你個雲南之旅好玩嗎?

醒目開學勳章

請問個网上閱讀計劃, 要讀中英各十篇個通告.
我仔同囡無小校園的登入名同密碼, 點做呀 ??

醒目開學勳章

唔好意思, 我唔多明. 有無人可以教下你, 或者你出親子個到問下

原帖由 LOKLOK89 於 10-4-7 13:55 發表
幫幫忙教做中文WORD2003的TABLE OF CONTENT

醒目開學勳章

咁而家點呀, 好返晒未 ?  保重

原帖由 LOKLOK89 於 10-4-7 13:52 發表
這個假期三母子輪流腸胃炎嘔吐

醒目開學勳章

咁都幾好呀, 我成日見你同男家的親屬關係好好, 真係好難得.

原帖由 sara11 於 10-4-7 12:22 發表
我同大伯、姑拉三家人跟奶奶返左佢鄉下,玩左三日!燒煙花、去左廣州動物園,都幾好玩喎!

醒目開學勳章

八月初好難得我佬預定有一星期假, 你哋話我去邊到好 ?  我想去東南亞, 其實咁熱, 我都唔多想出門, 而且我又使咗咁多錢.....

醒目開學勳章

食清淡D, 當係減肥

原帖由 LOKLOK89 於 10-4-7 17:08 發表

只欠我未好返

醒目開學勳章

旅行感言 1 :

深圳機場有好多貼心便民服務 : 如冷熱水飲水機(入咗機場內都有), 手機充電站, 全是免費的. 感覺比香港機場好呢.

醒目開學勳章

幾舊呀, 去年的呀? 上學期手冊我都揾唔到 ?

原帖由 funbabyhk 於 10-4-7 23:39 發表
我係用舊的小校園密碼來進入閱讀的.

醒目開學勳章

各位早晨 !

以下我朋友想問的, 睇下大家幫唔幫到手 ?

HI

你有無辦法, 買到nds依家最新果d r 4c ard 呀?

http://www.r4ultra.com/product_cn.htm

呢一隻呀

香港果d 驚海關放蛇無得賣, 上網, 我又要比address 佢地寄比我, 我又吾想

返大陸買還衰, 買左flake, 玩吾到, 吾見幾舊水…………..有無計?
‹ 上一主題|下一主題