用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集
樓主: TSLiu
go

ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集 [複製鏈接]

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集

JESS647
上次na, nb都有母親節禮物, 係我地nc唔興整, daddy張咭又要我side腦汁
sabrina扮咩? 邊個負責扮烏龜?
naoki令人咁深刻一定係佢今日又落力攪笑所至, 我幻想到佢顛晒既樣子

Re: ST.CAT 2005 K1 家長入黎傾/分享下 - 續集

jess647
今年當賭悔, 我成日都話寄望出年, 希望佢地識做編1班好d既補番數  
naoki話kelvin扮烏龜
仲有naoki尋日夾夾返學有冇比人笑呀? 佢要扮女仔呀死唔死?

你有冇收到成績表? 我未見

jess647
咁最慘果個可能係ms lee, 因為佢1個人做晒好多功夫, 果日返去眼見班馬騮個個咁乖, 估計ms lee下了不少功夫

HELENPOPO
NETNET有冇事呀?

danielboy
古仔好型, 佢個FD好似佢條LAN

hermanma
agree w/danielboy, 我覺得interview既表現最重要, 其次先係文件

chingyu
星期一收到report, 成績好好, 操行4多, 果d唔知有冇小朋友係全5既呢, 因為naoki咁曳都有4

jess647
ms lee放假一定有人代課既, ms sarah一個邊攪得掂, 算啦學期尾返去玩姐 (安慰自己) :  :

sumyinmami
幸運地你已經擁一個聰明0利既SARAH, 小產的事順其自然吧!

DANIELBOY
嘩, DANIEL真係叻, 操行響學校有5, NAOKI控制唔到, 佢而家去到邊都係咁, 學校係咁, 屋企都係

CHERRIEMAMA
生到CHERRIE咁乖你真係好呀

danielboy/sumyinmami
naoki其實無脾氣, 馬年+人馬座好要自由, 不要約束, 不可以死板, 經常出人意表....你地幻想下野馬就明白了, anyway大家都有唔同問題, 幸好返工可以抖下上黎傾下, 放工返去又要扮演<唇獸師>

CHINGYU & CHERRIEMA
你地2個女真係頂瓜瓜, 好佩服!

我想問今個月其實交幾$學費?

HEIHEIMA
點解今個月咁抵唔洗交學費? sc只需要交10個月學費炸咩?

cherriemama
我有個friend話: 好相信這個世界有負負得正, 你地2公婆咁既樣...

chingyu
點會係負look, 你太謙, 希望下次有機會睇下你囡囡

2本功課

賣bra

‹ 上一主題|下一主題