用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

Betty,

賣相當然得啦   之但係有得睇冇得食就有點兒不是味兒喇, 下次叫住call 我喇品嚐喎

原帖由 bettylam 於 09-3-21 09:40 發表

HIHI!ALL:

早晨!

布甸媽:你身體ok了嗎?

送上偉哥蘿蔔糕一底,買相吸引嗎????
http://farm4.static.flickr.com/3442/3370986643_b5cdd339b9_m.jp ...

Lmum

其實真係唔係個個做得嚟, 真係要俾個叻您呀 有時做得好, boss 都未必會賞識同埋讚架, 波士出到聲讚您, 起碼都知佢用人唯才, 點辛苦都叫做值得啦

原帖由 Lmum 於 09-3-21 15:43 發表
betty, 我唔想齋睇喎....

各位今日終於忙完一場.....今日場地+職員+食物都係一流,無得彈!! 波士滿意到不得了!!話下一場一定係我做喎.....死味.下星期終可清清枱面,希望可以到m場傾.

...

Betty,

4012 ~~ 正喎 呀仔剛剛先投訴我why 無買橙......
好似見到惠記做緊特價喎, 百記有冇做我就唔知喇, 因為我home 附近得惠記咋

原帖由 bettylam 於 09-3-23 20:45 發表
DEAR2B:

呢個超甜的4012剛岩已經比我一個人剷除左佢啦!

Betty,

以前同您係為街坊o既時候, 我都經常同HB 去果間超多ge既超級廣場行架, 果時仲興用coupon, 兩個傻人係度格下價, 好enjoy 架...... 呢d 歡樂時光, 唔駛等退休都可以過架, 視乎您點睇啫....

原帖由 bettylam 於 09-3-24 22:05 發表
DEAR 2B&ALL:

4012係weome,hkd11.50 3個呀!你買左未

呢2晚相公好疲累,無買餸,出左去食飽飽,然後行街同超市,嘩!

原來非常寫意,感覺好似退休後的生活 ,幾想呢的生活快的黎,但又吾想咁快老,真係矛 ...

午安~~

2b,
send my warmest regards and take care.
(蟲蟲上)

原帖由 2bzmummy 於 09-3-27 09:09 發表
各位姊妹唔好擔心我,我無野,尋日好好訓,一夜無夢 ....

回覆 # 的文章

2b,

見到您今朝如常巡舖, 我都放心D。不過, 學SORLO 話齊, 有屋企人支持, 點都係良藥

大家好呀~~~

2b,

雖然見您都仲係好smart 樣, 但係而家您都多休息為上策, 唔好要大家擔心喇.....

原帖由 2bzmummy 於 09-4-3 15:25 發表

長老

我又要去

Sorlo,

過多兩星期, 咪有一番新景象囉

原帖由 sorlo 於 09-4-4 18:28 發表
好耐無傾啦, 家下我屋企... 家不成家呀:( :( :(

2b,

真係溫馨架嘖.....甜到漏添

原帖由 2bzmummy 於 09-4-4 22:11 發表

sorlo  

無乜野好野咋,竟然有兩味魚,蒸黃花同蒸大魚頭 .....

2b

如果可以, 家禽類日後少食好D~~~~

原帖由 2bzmummy 於 09-4-5 18:53 發表

sorlo

今晚我 order 左炒年糕,佢家下係廚房忙緊囉 ....
講開雞,有人話我一年內都唔食得呀

Sorlo,

咁點解您唔整餐有機雞我食下呀

原帖由 sorlo 於 09-4-5 21:23 發表

2b 有机雞仲食得ka  家下我食親都有机雞架啦, 去買隻嘉美机啦~~

格格,

情侣單車 + family 單車我都試過踩, 好enjoy 架

原帖由 alicetong 於 09-4-5 22:24 發表
太后,
巨山同大山兩個話下次要去大尾督喎 ,我已經
掛左投降 牌0拿..如果由大埔踩到大尾督就有
得諗下0既

情侶單車我就未試過..3人單車若干年前都租過架...
踩到回程時真係想掉左佢落咸水 ...

2b,

事在人為啫, 健康永遠係放第一位囉~~~

原帖由 2bzmummy 於 09-4-5 22:31 發表

vivi

都幾難架,家禽同我淵源深厚 ......

Betty,

您相公真係掂掂掂, 條條都好大條喎

通常釣魚係會晒到面又紅, 雙手又紅架, 我細佬又係經常釣魚架, 佢曾經釣到條魔鬼魚架, 睇番幅相, 佢"jar" 住條尾企係度影, 足足成個人咁大條呀

原帖由 bettylam 於 09-4-5 22:10 發表
開餐啦!好多魚呀!

各位好姊妹 + 46兄,

呢幾日真係好想抽多D 時間同大家傾下, 奈何真係好忙, 預左我WEEK 開始, 可以傾ge 時間會少好多, 希望各位姊妹 + 46兄 day day 都咁開心, 有咩事, 無論係大事定少事, 都要話過我知呀

各位早晨

2b, 我仲諗住早d 上嚟打過招呼, 點知您仲早過我添

係呀, 我已經整裝待發, 準備迎接新的開始 今日趁囝囝考完試, 會同佢哋去happy, 所以日頭可能唔會上嚟架喇

原帖由 2bzmummy 於 09-4-9 07:05 發表
早晨

點解吼我睡目先咁多人上黎既,唔記得提醒格格做好防晒添 。。

Dear Betty 四日假期有兩日要應負夫家既拜山活動,仲有一日要北上,不過我已經安排好交通接送,放心 。。。

vivi ...

多謝各位o既祝福, 我會照單全收

查實大細水今日都各自各精彩架, 大水就約左書友仔打羽毛波 (呢個通常都係考試後o既餘慶節目).  細水就跟我外公外婆去食池buffet, 跟住就同埋baba一齊去電腦展....希望今日無咁多人啦, 至在等baba 同細水有共同話題, 又係親子時間囉  

2b

查實我呢排都係咁早起身架, 起左身會做下家務同埋運動先出門口囉, 我唔會vee vee 都上網咁"電車女" 架

原帖由 2bzmummy 於 09-4-9 11:02 發表

vivi

原來仲係度,今朝咁早起身去 vee vee .... 細 B 今朝都去左同亞姨姨丈碌令呀,weekday 晨早場超平喎,又包食

長老 & 2b,

原則上, PT 我會盡量安排係SAT 同SUN 上晝返, 至於旺季o既話, 真係要睇到時情況而決定.

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-4-9 11:25 發表

2b

我諗vivi 家下都未知喎, 暫時返六, 日卦
‹ 上一主題|下一主題