用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖安德肋幼稚園 將軍澳天主教聖安德肋幼稚園
樓主: hazelwoo
go

將軍澳天主教聖安德肋幼稚園 [複製鏈接]

Re: 將軍澳天主教聖安德肋幼稚園

vibianyeung,
你係唔係得左??!!

wing530,
[size=x-large]你c出黎拿!!!

wing530,
[size=x-large]你想走!!!

sunday,
你o係機場做呀??    o甘又真係幾遠wo!!!

你聽日駛唔駛返工?? 要就早d     

wing530,
你又係o米想c呀!

wing530,
[size=x-large]你都知驚呀!!!

barryalice,
唔比d顏色佢睇都唔知c!!!!

我宜家沖涼先!!! 唔準講我壞話!!! 唔係就

barryalice,
係d人撩人先架
唔好話我蝦佢~   :tongue:  :tongue:

barryalice,
你宜家一定好緊張, 希望你monday如願以償啦~

出年就到我地lo~

barryalice,
仲有無人帶到你仔仔去呀?? 佢一定好唔開心... st andrew's好似仲有一次旅行, 等下次啦~

你o甘好呀~ 去disney唔駛$$~    不過maybe會多人d, 照計你個friend o係disney做, 唔一定要11月去架~ 因為呢個月減價, maybe會多左人去~

hi all,
今日帶阿仔去左"政府飛行服務隊open day"雖然真係好多人同埋好遠, 但係都好值得~      因為出面無得睇, 仲有消防車, 直昇機可以影相, 仲有警隊, 直昇機等表演, 阿仔睇到好high, 我老公今日要返學, 去唔到, 唯有我自己帶阿仔去, 都ok, 無叫我抱過~     

其實我自己除左機場外, 都未入過東涌, 今次仲要自己帶埋個仔入禁區, 你地贊下我犀利啦~     

barryalice,
[size=x-large]thank you~~

頭先奶奶問我係唔係一個人帶hinhin去東涌, 我覺得佢都不知覺得幾利害~~ 其實我都唔係好驚一個人帶hinhin去街, 上次ocean park都無問題~

我諗就算我自己帶hinhin出國旅行都ok~     不過我覺得我老公會擔心個仔~~   

我剛剛聽到hinhin唱歌, 唔知o羊 "小幼苗"wo~ 我只聽到呢3個字~       

barryalice,
頭先沖涼時諗起你仔仔聽日知派位result, 係唔係好緊張~希望如你所願啦~     

barryalice,
[size=xx-large]恭喜哂您呀~ [size=xx-large]如願以償啦~

hinhin睇緊鄭e健做o個套電視劇, 睇到好high, 佢話琴日見過晒~ 不枉我o甘遠帶佢入去呀~     

sunday,
係呀~阿仔之前讀德寶都有一人一花, 好似種秋海棠, 又唔講話要交, 種種下種C左, 要拿拿臨走出去花墟買~   

今次張通告寫住keep 18-25(好似)度, 宜家得16-17度, 點搞呀??

barryalice,
你係唔係開心得滞, 唔得閒上黎bk呀??     

barryalice,
你就好啦, 唔駛再煩勒~   

我今日睇完報紙, 又醒起出年又到我時我就         

我自己就prefer直資學校, 但係唔好就會隨時加學費~
同埋唔好都唔知點算, d人之前都話真道好, 點知...     

諗起就煩啦~ :-|  :-|

barryalice,
st andrew's o既派位情況理想嗎?? 多唔多人中獎呀??   

barryalice,
其實我覺得o係直資學校讀會開心d, 無o甘大壓力~
點先知佢o地在教統局所做的評估又是否屬多優等呀??

thks~

barryalice,
o華~ 有個出拔萃讀呀?? 係唔係o者係收左??

barryalice,
我以為你訓左tim~
‹ 上一主題|下一主題