用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有關升中扣門問題
go

有關升中扣門問題 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

王家爸爸 發表於 18-5-14 15:49
講得啱,與其諗叩門,不如考好呈分試,係自行階段搞掂好過。
成績唔好去叩門, 校務處職員見到張成績表...........申請表都唔會派畀佢.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

睇埋樓主係 BK 公海出既帖, 不如先了解左升中派位機制係點先, 好過未學行先問叩門既野.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

nicolemummy 發表於 18-5-14 23:01
你問叩門?做好自12同甲乙123先啦。無人一開始諗叩門的。

銀禧校長講過,叩門要求同自行要求一樣,都係自 ...
連行都未學就要個細路去跑馬拉松啫

‹ 上一主題|下一主題