用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人報左荃灣思博?
go

有無人報左荃灣思博? [複製鏈接]

請問呢間是正統學校嗎, 在政府綱頁都找不到佢的資料, 會唔會只係坊間playgroup?

有d担心, 太新, 佢地仲係到請老師, 你地有冇in迦南 ? 有冇結果

little_icy1 發表於 12-11-20 14:18
回復 C蓓媽 的帖子

我in迦南那天, 老師愛心一般, 囡囡幫手tidy up和講bye bye, 老師有點不耐煩.  我見BK多 ...

我都有考迦南, 收下午, little_icy, 你報上午還是下午? 我打過比主任, 問有冇機wait上午, 佢話我仔啲分只夠讀下午, 大把waiting上午嗰d仲高分過我個仔 (4月b), 無機會轉上午.

回復 little_icy1 的帖子

你wait下午, 証明你b高分過我仔, 佢地話上午要求分數高d, 我仔confirm到可能因為我係張form到tick埋下午咋(好彩).
我仔有講謝謝, 佢不斷指住架車叫車車, 同埋老師問我佢鐘意食咩我話菜菜, 佢又跟住我講菜菜, 同埋走時講bye bye, 開聲係咁多咋, 大部份指令都做到, 問顏色當然唔識答, 又坐唔定, 表演不耐煩, (我地等咗成個鐘先有得in) ... 其實我都覺得個老師好攰咁, 佢同我b都想快快完事.

我報n班, 住荃灣
‹ 上一主題|下一主題