用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
樓主: 叮叮噹噹
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

原文章由 amy3010 於 07-7-18 20:41 發表
我都係受害者之一, 睇到該網站宣傳得非常吸引, 所以我幫我姪兒報咗(初、中、高班)共$1200, 原先報的地點和時間在未得到通知就被更改, 而且我於報名初期都向該會職員確實要在專區習泳才報名,當時,該會職員 ...

0下!我當日上去,個小姐實牙實齒話係:"ING安泰人壽"喎,重話買左十萬蚊保費架喎,我吾係打電話問架,我係親身上去問架.

[ 本文章最後由 eyan 於 07-7-18 22:00 編輯 ]

原文章由 ho528man 於 07-7-18 16:53 發表
同意!!我星期二上堂見到個助教,雖然只得17,8歲但係佢好有愛心又有心機,所以我都冇話過佢,仲好同情佢 啱啱會考完出嚟第一份工就要面對我哋啲家長,又要怕冇糧出!!!!!

係呀,我個男仔教練真係幾好心機架,佢都係後生仔,重要好好內性0廿教班小朋友,小BB,而家個個都上黎話吾做,真係好心UP,吾知下一堂個教練總係吾係度教

原文章由 lulu823 於 07-7-18 22:15 發表
其實我都好唔開心,需然佢地只係得17,8歲,但係好有耐性同心機,可能經驗唔多先至特別好心機,如果係一D有經驗老屎忽,無咁好心機喇!

0係呀,我果日同一池既另一邊,就有個0廿既老PATPAT,佢一個教成20個小朋友,我見有一個十一,二歲既男仔做幫手,我見佢係0廿鬧,又控制吾到班小朋友,有D又傾計,有D又玩,不過我見果班小朋友個個都識游水,但吾叻,我見有個小朋友游自由式,個頭都吾岩,太高,但佢都無理,因實在太多人,只可以"去",0廿又一個,"去"跟住第二個,所以我都好興幸個教練好心機,雖則佢地係細,無咩經驗,但佢地真係用個心去教囉,尼點我真係睇得出.

原文章由 sami494949 於 07-7-28 19:00 發表

就算延期...去都冇乜用
因為都唔方會教得好
而且又開咗學呢
邊就得到咁多時間

到時佢會吾會已經走左佬架,我個教練仔話佢10月已經吾係香港,即連我唯一可跟既線索都無埋,到時佢又吾通知,吾聽電話,都無付架喎?

0廿如果我番晒初班,但佢而家攪d0廿既野,我有無得告架?

原文章由 苡珈B媽咪 於 07-7-28 23:10 發表
真係蝦得就蝦,當我地消費者係水魚咁,我都要加入投訴行動喇!
請問大家告天晴要如何入手呀?是否去小額錢債度告?請指點...
同埋如果有多些資料可否俾埋我呢?我只得收據,入數紙,同埋今日封信咋,我諗唔夠料...

重有兩去E-MAIL,一封係你既付款通知信,上面有晒係報既班,幾時至幾時,咩野時間上堂,另一封係上堂通知信,係叫你去邊到上堂,用邊個教練,我都PRINT晒D野出黎,例如2002年,買初中班送高理,佢同咩泳會合作,低我見我個教練仔都吾係尼個泳會出黎,但佢有証吾駛比入場費,定吾知比小童費,等我下堂問下佢先.

原文章由 luvnyy 於 07-7-29 12:33 發表
大家快D 去天晴個網既 "關於我們"

佢地竟然 SHOW 返原本果版出尼!!!

Oh My GOD!!!!!!!!!!!!!!

之前果個係咩野版本呀?

我其實好想講,但又怕害到個教練仔,不過事到如今,呀教練仔對吾住啦,同你好好傾都係0廿話啦.

我個教練仔係無章架,佢只係泳隊澡水大.

原文章由 Cngai 於 07-7-29 13:09 發表
http://www.sunnyswimclub.com/links.php
其實天晴畀http://www.hkasa.org.hk網黎有咩用 ?
入面都無天晴呢個會,佢擺到昆人 ?

0我,連結姐,好多網站都有連結,例如:好友連結.

原文章由 luvnyy 於 07-7-29 16:02 發表
[quote]原文章由 nickynicky 於 07-7-29 14:55 發表
係喎,我都勁鍾意luvnyy個反天晴大聯盟嘜頭!
好過癮呀 咁叻[quote]

哈哈, 你鍾意就拿去用 ...

你可吾可以過隔離個topic幫幫我地呀,而家有媽咪話星期四得閒,我想再約,因為我地尼班多數都係上左初班,而中班無得上.

http://http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1078088&extra=page%3D1

不如湊夠左人先啦,而家大家都未有時間,你地吾好介意我搬你地過去我開果個topic到先,順便講埋你地星期四得吾得閒,因上次佢地試過吾可以幫其他會員交表,所以一定要親親身去.

原文章由 amy3010 於 07-7-30 11:01 發表
剛剛send晒d資料比議員, 等佢回覆!

請問你sent左比邊個議員呀?我昨晚同bobomami相糧過,我地可能會send比何俊仁.

我好似比bk lock 左個acc 0廿,所有我出過topic 既大主題,我統統都係今朝11點幾既post,郁都無郁過,你睇下我岩岩copy我見到既主題,我諗大臣今朝就收到架啦,之後就lock左我acc,而家得番幾個topic有得睇咋

大家有咩好名呀,又吾可以同佢個名相約,同字又吾得,我而家用左陰雲先,但其他人未必知,你地有咩好名呀?

顛成泳會

原文章由 csman815 於 07-8-6 10:05 發表
我想問天陰泳會,係一間有限或無限公司,若它是有限公司甘佢一申請清盤,就可以消搖法外!!!

報紙話佢係一間有限公司.
‹ 上一主題|下一主題