用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 york校巴問題又嚟啦! 完全唔理安全和法律! ...
樓主: 6809QQ
go

york校巴問題又嚟啦! 完全唔理安全和法律! [複製鏈接]

回覆:york校巴問題又嚟啦! 完全唔理安全和法律!

校車意外是 協和小學 呀!唉!不是 York 啦!…………真的被誤導了!

樓主由上年 9/2012 連續開5 個新posts 都係講“ York 校車違規“!
你其實係咪其他校車公司?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

樓主一註冊( 9/2012) 就連開 5 個posts 寫 York !
你真的好好 worry 啊!

Chirley    發表於 13-5-16 18:40

冇!只係好奇你由上年9 月已經鬧爆York ,話揾你小朋友較飛……又話煩轉校……到依家又“ 爆“單嘢出黎好奇啫!
申報:我上年都有睇你呢幾個posts, 因我也是 York PN家長!因你講到d 家長好反感好似好大鑊咁……可能我潛啦!日日揍小朋友返/放學未聽過有“咁大鑊“la!

引用:+本帖最後由+cherryird+於+13-5-17+10:17+

原帖由 cherryird 於 13-05-17 發表

政府規例咁寫喎, 咁點解會係犯法呢?
勁!政府條例都quote埋出黎!

引用:Quote:原帖由+6809QQ+於+13-05-21+發表回復

原帖由 pakyin1108 於 13-05-22 發表
唔滿意學校校巴,可以親自接送,自己接送唔到可以搵街車或者轉校,我唔同意返學搭校巴係應有權利,你知唔知 ...
Totally agree!

‹ 上一主題|下一主題