用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?
樓主: bby
go

2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢? [複製鏈接]

Re: 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?

bby,

我weekend係shoebox買左pair黑皮鞋卑呀囝.... 未買白波鞋.........   

你就快開家長會lor.........

bby,

係呀,未搵到黑波鞋,搵到再買,買住皮鞋incase!!  有好多o岩style但係冇咁細bb size, 要child 1-2碼!!   :-|

buzzzz.............zzzz..... wa,  好靜呀....!!!!!

bby,我攞左囝囝d校服....但未有cardigan, 要月底wor...  

bby,

間公司起唔到貨wor..... anyhow,同囝囝影相先lor.....
顏色ok la, 但係運動服後面有太大學校名,有d leung!!!   

bby, 但係個書包好似幾靚.....   

hello,

星期六我幫呀囝交咗學費同d form la.....  學費係$3280-$660=$2620, e生紙要e生sign ga....  

bby, why你係$3450? oh,學費有改變嗎???  
你ge家長會有冇其他新消息???

hi, kcpooh & yanbb, 你地d囡囡係邊班呀??  

tsing yi 學之園:  
am:
1) elainec - son

pm:
1) godblessbaby - daughter
2) fonnie 226 - daughter

olympic 學之園:  
am:
1) bby - son
2) gary媽 - son

pm:
1) onon811 - daughter

bby,

唔知點解學費會唔同既....?  我係星期二去get uniform交學費.... 星期六同囝去playgroup時交form&相...... d姐姐冇話我要交多d錢wor????

我地就要15號或前交哂d form,唔知你地le???
校車情況點呀??

hi hlbaby2004,

你o既小朋友係邊班呀???

學費加左幾多錢呀??   

bby, 校車費都係approx $550, 點都平過工人taxi 接送....!
‹ 上一主題|下一主題