用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有冇关於藍田Think用家分享?
go

請問有冇关於藍田Think用家分享? [複製鏈接]

Think收左bb.當然开心。但想進一步了解呢間學校的老師是否有愛心?仲有見到不同分校的jm都关心pn是講廣東話少英文。我又ok,因為k1可揀英普或英粤。但d forum講講下我都开始諗係咪問題!?同埋日後通常会考咩小学?私小?直資?一大抽問題???????因為真係唔知係咪要谂埋小学、中学

3    0    0    0

回覆:請問有冇关於藍田Think用家分享?

其實如果升think k1,我又唔太担心佢英文唔得。大家諗下,pn咪多做自理排洗之類!?同埋我个人都buy先學好母語,再多學其他語言!不過真係較少响度有媽媽提及呢間分校的情況,所以想聽多d,例如老師點,小朋友學自理及戒片,升小問題等。

可能有家長覺得我諗太多(所以不喜勿read,不喜勿插),不过因為冇經驗,身邊的朋友都讀其他学校,梗想知多d.同埋每个月四五千,真想了解多d!

真係冇諗過讀書姐,要想咁多,點玩!?

回覆:starry_night 的帖子

starry night...可否分享think如何令你心儀?

回覆:請問有冇关於藍田Think用家分享?

你地係咪冇諗住讀上K呢?

cynidwong,想請問k1有英普同英粵班,會唔會好多人上讀英普所以入唔到.唔知你知唔知呢?

回覆:oken 的帖子

oken...我問过學校話校車有TKO線,你不妨再double check....不過有少少驚会否因少人而cancel...

‹ 上一主題|下一主題