用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

annie, 你想我以後唔駛瞓呀? 有3件比我激     :tongue:
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
maba 寫道:
都係annie 個晨童baby 好玩d, 相差10年 ....
可以有番大b再出生既feel

maba,

你咁young.....又like 咪her her 聲生番個lor    [/quote]

唉....我果件只會呻+怒嘈, 我聽到好鬼蚊.....  :evil:
我家呢條友仔好大男人, 好自我心架
.... :cry:    

2bzmummy 寫道:
我同我老公都有向大家講日頭發生既野, 所以都好清楚, 會互相俾下意見  :  : [quote]
sorlo 寫道:
我家主人都會回家哦下公司的野(不過只對我哦, 唔會對住個女"鄧")

有時佢唔開心, 我會比自信佢, 當佢小朋友一樣, 話, 你己經做得好好, 可能人地未睇到姐, 咁~~
[/quote]

sure, d頭髮就黎無哂, 地中水啦~~~~~~~~~~           

[quote]
我既心得, 男人越老越茶煲 .....     [quote]
maba 寫道:
唉....我果件只會呻+怒嘈, 我聽到好鬼蚊.....  :evil:
我家呢條友仔好大男人, 好自我心架
.... :cry:    

哈哈.......哈哈哈.......哈哈哈.......哈                                                   
有機會比人串............哈哈.......哈哈哈.......哈哈哈.......哈
sorlo 寫道:
神童媽, 你個個神童泥, 睇唔出你唔放心佢喎~~

2b, 你同我既手法好似喎. :idea: [quote]
我就好有原則, 小學就一定唔得自己去, 返學都要搭校車, 升左中學就自己返學同去補習, 但我要知佢去邊, 放手要按部就班

d細路都係要俾佢自己去行下,無 ba ma 響身邊至會見識多d? 唉呀.....bb你唔好咁快大.......我應付唔泥......
:cry:      :cry:

今日食咩, 記得同我打包
Lunch 先 ....

係羅, 當我好似係鐵人, mama 咩都做得, 係工人四五六七..
我買左個手袋仔, 佢會話你又買袋呀....
買對鞋仔 -- 我想買個對$)%(%*^*$$$$$$$$  
‹ 上一主題|下一主題